Huismerk artikelen

Huismerk artikelen bij Cosmeticapartijen.nl

Cosmeticapartijen staat bekend om het ruime assortiment in A-merk artikelen. Maar bent u ook al bekend met onze huismerk artikelen? Wij vinden het namelijk belangrijk om producten aan te bieden die passen binnen ieder budget. De huismerken die wij aanbieden staan garant voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. 

Huishoudelijke huismerk artikelen
Bent u op zoek naar huishoudelijke artikelen voor een scherpe prijs? Dan is het merk At Home wellicht iets voor u. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende At Home schoonmaakartikelen; denk hierbij aan allesreiniger, hygiënische doekjes, wc-tabs, afwasmiddel en schoonmaaksprays. Naast schoonmaakartikelen bieden wij u ook wasmiddel, wasverzachter en wascapsules aan voor een echte budgetprijs. 

Lichaamsverzorging
Cosmeticapartijen heeft meerdere lichaamsverzorgingsproducten in het assortiment voor een budgetprijs. Kent u het merk Sence of Wellness al? Wij hebben hier een badzout en bodyscrub van in het assortiment. Een echte budgettopper, want naast de lage prijs ziet het product er ook nog eens leuk uit! Ook verkopen wij artikelen van het merk Body-X; zo hebben wij scheerschuim en handzeep in het assortiment. Heeft u liever een bodycrème? Dan is Alpi-fresh zeker geschikt. Vindt u de A-merk scheermesjes te duur? Cosmeticapartijen heeft een mooi en goed geprijsd alternatief voor u; Zorrik wegwerpmesjes. 

Parfum, aftershave en geschenksets
Cosmeticapartijen biedt ook budgetmerken aan voor echte luxe artikelen; zoals parfum, geschenksets en aftershave. Zo hebben wij van het merk Jean Yves diverse geuren, voor zowel mannen als vrouwen. voor de feestdagen, of dankzij de scherpe prijs kan dit ook prima tussendoor gegeven worden, hebben wij ook leuke geschenksets in het assortiment. Van het merk Pure Spa hebben wij een leuke geschenkset met 3 mini artikelen