Geschenksets assortiment

Geschenksets voor dames en heren voor ieder budget

Bent u op zoek naar leuke geschenkverpakkingen? Bij Van der Tang Trading bent u aan het juiste adres. Wij hebben geschenksets in ons assortiment van verschillende merken. Ideaal om cadeau te doen of natuurlijk om zelf te krijgen. Met de aankomende feestdagen stijgt de vraag naar geschenksets enorm; voor u een mooie kans om deze producten aan uw assortiment toe te voegen.

Dames geschenksets
Bent u op zoek naar een mooie geschenkset voor de dames? Dan hebben wij een aantal leuke sets in het assortiment. Van de merken Nivea en Dove hebben wij sets met lichaamsverzorgingsproducten. Ideaal om cadeau te doen aan de vrouw die graag gebruik maakt van een heerlijk ruikende douchegel en volle bodylotion. Liever een geschenkset met huidverzorgingsproducten? Dan kunnen wij een mooie set van Nivea aanbieden, verpakt in een leuke toilettas. Van Labello en Vaseline  bieden wij ook lipverzorgingsproducten aan verpakt in een handig metalen blik; niet alleen hele fijne producten om de lippen mee te verzorgen, maar het metalen blik is daarna ook nog erg handig om te gebruiken.

Heren geschenksets
Ook aan de heren hebben wij gedacht; wij hebben namelijk geschenksets van verschillende merken speciaal voor de man. Vaak horen wij dat het moeilijk is om een leuk cadeau te vinden voor opa, vader of je man. Met een geschenkset zit je altijd goed!
Van der Tang Trading heeft verschillende geschenksets van Axe, Dove Men en Nivea Men in het assortiment. Zo zijn de geschenksets van Dove en Nivea geschikt voor mannen die de huid graag goed willen verzorgen met een heerlijk ruikende douchegel en crème. Is de man in kwestie sportief en wilt hij na het sporten zichzelf opfrissen met een verfrissende douchegel en deodorant? Dan zijn de Axe geschenksets zeker een goed cadeau.

Budget
Van het merk Funny Bottle hebben wij twee leuke geschenksets in het assortiment; een eau de parfum in de vorm van een leuk tasje of pump. Zoals de merknaam al zegt is het een leuke, grappige verpakking en, niet geheel onbelangrijk, ook nog eens voor een voordelige prijs.