Over Cosmeticapartijen.nl

Van der Tang Trading B.V. is een groothandel in drogisterij artikelen. Al jarenlang zijn wij een betrouwbare leverancier voor o.a. partijhandelaren, drogisterijen, stuntwinkels, webshops, markthandelaren etc., aangezien wij een groot assortiment A-merken verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. Ons magazijn is gevestigd in Benthuizen. Hier wordt tevens de in- en verkoop gecoördineerd.

Op alle werkdagen staat er een enthousiast team van mensen voor u klaar om u te helpen de juiste producten te selecteren. Wij streven ernaar een groot assortiment en aantrekkelijke prijzen te combineren met persoonlijke interesse, betrokkenheid en service voor onze klanten.

Het assortiment van onze drogisterijgroothandel breiden wij elke maand verder uit, zodat wij u als klant een groot en breed assortiment aan kunnen bieden. Zo nemen we naast de ‘standaard’ A-merk productlijnen ook steeds
weer nieuwe, onderscheidende productlijnen op in ons assortiment.

Naast de Nederlandse markt, leveren wij ook aan bedrijven in het buitenland. Voor meer informatie over export naar het buitenland, kunt u contact opnemen met ons.

Historie

Het bedrijf is opgericht door Simon van der Tang en onder zijn leiding is het bedrijf zich naast handel in zuivel, koffie en thee, steeds meer gaan richten op de handel in drogisterij artikelen. In januari 2011 hebben Laura & Jasper van der Schoot (dochter en schoonzoon van Simon) het bedrijf overgenomen van Simon van der Tang. Onder hun leiding is het bedrijf gegroeid, gemoderniseerd en geprofessionaliseerd om zo aan de eisen van de steeds in ontwikkeling zijnde markt te voldoen.

 

Groothandel drogisterij Van der Tang