Dalan Showergel Olijfolie 400 ml

Dalan d’Olive

Dalan d’Olive, een prachtige Turkse verzorgingslijn, verkrijgbaar bij uw drogisterij groothandel. Het merk Dalan d’Olive maakt natuurlijke verzorgingsproducten en gebruikt als hoofdingrediënt, zoals de merknaam al zegt, olijfolie. De producten worden op het moment voornamelijk verkocht in wellnesscentra, maar verschijnen ook steeds meer in drogisterijen. Wij kunnen de producten tegen een goede prijs aanbieden, zodat u uw klanten in de online webshops of drogisterijen zeker kunt verrassen. De lijn van Dalan d’Olive hebben wij regulier in assortiment, dus wij kunnen hem altijd aan u aanbieden.

Waar het allemaal is begonnen…
Dalan d’Olive is 70 jaar geleden opgericht. Alle producten van Dalan d’Olive bevatten 100% olijfolie en zijn vrij van parabenen. Dit zorgt ervoor dat de huid op een natuurlijke manier verzorgt wordt. Het Turkse merk is ooit begonnen met het verkopen van zeepblokken en staan hier nog steeds om bekend. De zeepblokken hebben een fijne, subtiele geur en zijn heerlijk in gebruik. Van der Tang Trading biedt u een mooi assortiment aan met meerdere zeepblokken en een massagezeep.

Vaarwel beschadigde haren, hallo glanzende lokken
Bent u op zoek naar een natuurlijke haarverzorgingslijn? De shampoo en conditioner van Dalan d’Olive zijn speciaal ontwikkeld om het haar op een natuurlijke manier te verzorgen en te voeden. De shampoo is vrij van parabenen wat er voor zorgt dat het haar zacht aanvoelt en beschadigde haren weer herstelt. De conditioner zorgt ervoor dat het haar zijn glans weer terug krijgt en gaat klitten in de haren tegen. U kunt deze twee producten samen als een mooie set aan uw klanten aanbieden. Het gebruik van beide producten versterkt het effect en zorgt voor een gezonde haardos.

Rijk verzorgende producten voor onder de douche
Dalan d’Olive biedt ook lichaamsverzorgingsproducten aan die Van der Tang Trading ook in het assortiment heeft. Zo hebben wij meerdere douchegels die dankzij het gebruik van olijfolie een zachte reiniging van de huid biedt en daarnaast de huidt ook zacht en verzorgt houdt. Na een ontspannende douche kan de huidt ingesmeerd worden met een bodyolie, die de huid tot 24 uur lang verzorgt en gehydrateerd houdt. De bodyolie kan ook gebruikt worden als massageolie. Heeft u consumenten die liever een body butter gebruiken? Ook daarvan hebben wij een heerlijke ruikende body butter in het assortiment, speciaal geschikt voor de gevoelige huid.

Droge handen tegen gaan
Speciaal voor de droge huid bieden wij een hand & body crème aan van Dalan d’olive. Deze crème is multi-inzetbaar en kan voor zowel de handen als het lichaam gebruikt worden. Zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid en erg fijn tijdens de koude, winterse maanden.  Bij klachten over een extreem droge huid kunt u ook de mini Dalan d’Olive hand & body crème intensief aanbieden. Deze crème verzorgt intensief en is qua formaat ook zeer geschikt om mee te nemen in de handtas.