Onderscheidende merken bij uw drogisterij groothandel Van der Tang Trading

Van der Tang Trading staat bekend als een voordeel groothandel in drogisterijartikelen voor zelfstandige (online) drogisterijen, dealsites, stuntwinkels, exporteurs en markthandelaren. Ons assortiment bestaat vooral uit bekende A-merken (Ariel, Axe, Dove, Nivea, Colgate, Zwitsal etc.) tegen lage prijzen (een stuk voordeliger dan de reguliere groothandels). Daarnaast biedt Van der Tang Trading echter ook een onderscheidend assortiment met wat minder bekende merken. Dit assortiment is regulier leverbaar en er zijn goede marges op te behalen!

Graag vragen wij daarom aandacht voor een aantal lijnen die wij regulier aan kunnen bieden en waarvan wij geloven dat het een mooie aanvulling kan zijn op uw assortiment. Het zijn lijnen die klanten verrassen en die ervoor zorgen dat ze naar u terug blijven komen. Dit zijn lijnen die niet bij de grote retailers liggen en waar geen promotiedruk op is.

Dalan

De eerste lijn die we onder uw aandacht wil brengen is Dalan d’Olive . Dit is een prachtige Turkse verzorgingslijn gebaseerd op olijfolie, die momenteel vooral in de grote Nederlandse sauna’s en dergelijke ligt, tegen hoge prijzen. Als u als drogisterij, online drogist, stuntwinkel of markthandelaar dit product toevoegt aan uw assortiment, verrast u uw klanten met een exclusief product dat men herkent van hun saunabezoek, tegen een scherpere prijs dan men in de sauna’s gewend is.

Schwarzkopf Professional kapperslijnen

Wij kunnen u de kapperslijnen aanbieden van Schwarzkopf Professional. Denk bijvoorbeeld aan merken als Bonacure en Osis. Deze merken koopt de consument vaak voor het eerst bij hun kapper. Als het product bevalt wil de consument het opnieuw aanschaffen, maar dan uiteraard graag tegen een lagere prijs. U kunt deze behoefte in uw (online) winkel vervullen door de Henkel Professional kapperslijnen aan te bieden tegen lagere prijzen dan de kapsalons. Mist u nog soorten of merken van Schwarzkopf Professional, neem dan contact met ons op, dan bestellen we die ook voor u.

Spaanse artikelen: Heno de Pravia, Magno, Nenuco

Een van de artikelgroepen die wij zelf vooraf het meest onderschat hebben qua verkoopcijfers zijn de Spaanse artikelen Heno de Pravia, Nenuco en Magno. Deze artikelen zijn misschien niet heel breed bekend in Nederland, ze blijken toch een trouwe klantenschare te hebben. De consument kent deze artikelen van vroeger of van vakanties in Spanje, maar komt de artikelen niet vaak meer tegen in Nederlandse winkels. Als u deze artikelen  wel verkoopt in uw (online) drogisterij of op uw marktkraam dan zult u uw klanten ermee verrassen én aan u binden.

Goldline Cosmetics

Het merk Goldline Cosmetics heeft voor ieder huidtype een geschikt product. Wij kunnen u op het moment meer dan 10 Goldline producten aanbieden. Zo is de Vitamine E crème zeer geschikt voor de droge huid, ideaal om te gebruiken tijdens de wintermaanden wanneer de huid extreem droog kan aanvoelen. Bent u op zoek naar een crème die de huid herstelt, glad maakt en irritaties vermindert? Dan kunnen wij u de Goldline Slakkenkracht aanbieden. De paardenkracht crème is ook een echte topper; deze crème stimuleert de doorbloeding van de huid en spieren en zorgt er tijdens een verkoudheid voor dat men weer vrij kan ademen.  

RedOne, Abzehk & Derby

Graag vragen wij ook uw aandacht voor RedOne wax, Abzehk en Derby. Deze artikelen liggen oorspronkelijk vooral in de Turkse en Marokkaanse kapsalons voor hoge prijzen. De (online) drogisterijen, markthandelaren en stuntwinkels die deze merken opnemen blijven het echter ook steeds opnieuw en in steeds grotere aantallen bestellen. Ook voor deze artikelen geldt, dat wij nog steeds verbaasd zijn over de aantallen die er in omgaan.

 

Arganlife Arganolie

Arganolie is enorm in opkomst. Er worden bijvoorbeeld steeds meer shampoo’s, conditioners en douchegels etc. met arganolie op de markt gebracht. Pure arganolie blijft echter een veel beter product. Er zijn veel merken pure arganolie te krijgen. De arganolie van Arganlife is echter de beste keus, want:

  • Alleen de beste kwaliteit olie
  • Geen andere goedkopere oliën toegevoegd
  • Geen siliconen toegevoegd
  • Luxe uitstraling en verpakking
  • Verpakt in violet glas, hetgeen de UV-straling tegenhoudt en de kwaliteit van de olie goed houdt
  • Leverbaar in een mooie toonbank display + folders om de verkoop te stimuleren