Bezoeken en bestellen


Bezoeken

U bent van harte welkom onze showroom en ons magazijn te bezoeken op Verbreepark 19 te Benthuizen. We zijn geopend op werkdagen van 08:30 uur tot 16:30 uur. Om zeker te weten dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben, is het aan te raden een afspraak te maken, zeker bij een eerste bezoek aan ons bedrijf.


Bestellen

Naast het feit dat u altijd van harte welkom bent bij ons langs te komen voor uw producten, is het tevens mogelijk uw producten op de volgende manieren bij ons te bestellen:

  • Per email via info@cosmeticapartijen.nl.
  • Online, via onze webwinkel. Om online te kunnen bestellen dient u eerst een account aan te maken op onze website, waarmee u toegang krijgt tot ons afgeschermde verkoopgedeelte.

 

Wij leveren alleen producten aan bedrijven met een geldig KvK-nummer en dus niet aan particulieren. Tevens letten wij er bij uw aanvraag op of de omschrijving van de Kamer van Koophandel overeenkomt met onze branche.

Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, zullen wij deze zo snel mogelijk in behandeling nemen.


Bezorgen

Bent u niet in de gelegenheid uw bestelling zelf op te komen halen, dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. De kosten* voor deze service zijn als volgt:

Onderstaande tarieven gelden voor transport binnen Nederland:
  • € 50,00 excl. BTW per pallet indien uw totale bestelling kleiner is dan € 2000 excl. BTW
  • € 0 per pallet indien uw totale bestelling groter is dan € 2000 excl. BTW
Onderstaande tarieven gelden voor transport naar België:
  • € 65,00 excl. BTW per pallet indien uw totale bestelling kleiner is dan € 2000 excl. BTW
  • € 0 per pallet indien uw totale bestelling groter is dan € 2000 excl. BTW

 

Onze vaste transporteur levert uw bestelling af op het gewenste adres.

Indien uw bestelling in een postpakket past, dan verzenden wij met een koerier. Uw bestelling mag dan niet zwaarder wegen dan 21 kg. en ook qua volume moet de bestelling wel in een pakketje passen. Helaas zijn er ook bepaalde artikelen die dusdanig kwetsbaar zijn, dat ze in geen geval in een pakket vervoerd kunnen worden. Dit staat bij de betreffende artikelen aangegeven op de website. De kosten voor deze service bedragen €15,00 excl. BTW per pakketje. De kosten voor het leveren van een pakketje in België bedragen €20,00 excl. BTW per pakketje.

* prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen


Betalen

Bij het afhalen van uw bestelling, dient u direct te betalen. Indien u gebruik maakt van onze bezorgservice, dan dient u de factuur voor verzending te hebben voldaan.

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

  • per pin
  • contant
  • via iDeal
  • via Bancontact