8x4 deosprays nieuwe lijn

Ontdek de nieuwe lijn 8×4 deosprays

Als groothandel in drogisterijartikelen hebben wij een groot aanbod in deosprays en deorollers voor zowel mannen als vrouwen. Wij vinden het belangrijk om een zo divers mogelijk aanbod aan te bieden aan onze klanten. Daarom zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe geuren die wij mogen toevoegen aan ons assortiment. Deze week hebben wij van 8×4 vier nieuwe geuren deosprays binnen gekregen. Wij willen deze lijn dan ook graag met u doornemen. U koopt de 8×4 deospray bij uw groothandel in voor een mooie prijs van €1,60.

8×4 deospray N.1 – Pure Aqua 150 ml.
De 8×4 deospray N.1 Pure Aqua biedt 48 uur lang bescherming tegen zweten en nare geurtjes. De deodorant heeft een heerlijke pure aqua geur. De deodorant is dermatologisch getest en mild voor de huid.

8×4 deospray N.6 – Juicy Splash 150 ml.
De N.6 Juicy Splash deospray van 8×4 heeft een heerlijke fruitige geur en ruikt naar grapefruit,  exotische vanille en jasmijn. Deze deospray biedt 48 uur bescherming tegen zweten en nare geurtjes en is vrij van aluminiumzouten.

8×4 deospray N.7 – Fresh Lime 150 ml.
De 8×4 deospray N.7 Fresh Lime ruikt heerlijk fris naar citrus. Bij het ruiken van deze frisse geur krijgt je lichaam direct een boost. Ideaal voor ochtenden waarbij je nog niet direct helemaal energiek bent. Ook deze deospray biedt 48 uur bescherming tegen zweten en is dermatologisch getest. De deospray bevat geen  aluminium.

8×4 deospray N.11 Men – Unique Spirit 150 ml.
De 8×4 deospray N.11 Men – Unique Spirit is een deodorant speciaal voor de man. De geur is heerlijk verfrissend en een typische mannengeur. Daarnaast is ook deze deospray dermatologisch getest en vrij van aluminium.

Wilt u uw assortiment uitbreiden met de bovenstaande soorten 8×4 deosprays of bent u benieuwd naar ons gehele deodorant aanbod? In onze webshop vindt u ons volledige assortiment. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze cash & carry shop in Benthuizen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 16:30 uur geopend.