Zwitsal assortiment

Zwitsal verzorgingsproducten voor mama

Bij Van der Tang Trading vindt u een ruim assortiment aan verzorgingsproducten voor baby’s van o.a. de A-merken Zwitsal, Johnson’s, Neutral en Nenuco. Zwitsal is in Nederland al decennia lang een zeer geliefd merk onder ouders van jonge kinderen. Zij bieden typische verzorgingsproducten aan waaronder shampoo, wasgel, zalf en badolie die geschikt zijn voor de kwetsbare babyhuid. Alle Zwitsal producten hebben een heerlijke typische geur waar veel mensen dol op zijn. Om die reden heeft Zwitsal ook producten op de markt gebracht die geschikt zijn voor volwassenen.
In onze (online) winkel vindt u de Zwitsal verzorgingsproducten voor mama ook terug. In dit nieuwsbericht nemen wij u graag mee langs ons huidige assortiment.

Bodymist- Pink Blossom

De Zwitsal Bodymist – Pink Blossom 150 ml heeft een bloemige, zoete geur. Het is een lichte mist en is zeer geschikt om tussendoor even op te frissen. U koopt de Bodymist bij uw groothandel in voor een prijs van €3,00 (minimale afname: 6 stuks).

Showermousse – Original

De showermousse van Zwitsal heeft een verzorgende en hydraterende werking en ruikt naar de milde, bekende Zwitsal geur. Daarnaast is de showermousse ook te gebruiken als schuim om mee te scheren. Het doucheschuim is bij ons te koop voor €3,00 per stuk (minimale afname: 6 stuks).

Deospray

In onze shop hebben wij twee soorten deodorant van Zwitsal in het assortiment: Original 100 ml en Poederzacht 100 ml. De original deospray ruikt naar de typische, bekende Zwitsal geur. De Poederzacht deodorant heeft een lichte Zwitsal geur, met een bloemige twist. Beide deosprays zijn bij ons te koop voor €1,80 en zitten verpakt in sealverpakkingen van 6 stuks.

Mama – Buik Balsem

De Zwitsal Mama Buik Balsem 150 ml helpt de huid van de buik zacht en soepel te houden. De buikbalsem wordt vaak gebruikt tijdens de zwangerschap om een jeukend gevoel te voorkomen en de kans op striae te verkleinen. De buikbalsem is bij ons te koop voor €2,50 (minimale afname: 6 stuks).

Samenwerking met Robijn

Zwitsal heeft ook een aantal producten in samenwerking met Robijn op de markt gebracht. In ons assortiment vindt u daarvan de geurkaarsen, geurstokjes en geurbuiltjes terug. Dit zijn allemaal Robijn producten maar met de bekende Zwitsal geur.

Meer informatie?

Wilt u onze Zwitsal producten inkopen? U kunt een bestelling plaatsen in onze online shop of u kunt langskomen in ons magazijn in Benthuizen. Bent u opzoek naar een specifieke referentie die wij (momenteel) niet op voorraad hebben? Neemt u dan contact met ons op per e-mail of telefoon en wij gaan graag voor u op zoek.