Zwitsal

Zwitsal assortiment

Zwitsal is het merk voor levensmiddelen en cosmetica dat bekend staat om zijn bekende lekkere geur. Bij Cosmeticapartijen hebben we een ruime voorraad aan shampoo, zeep en diverse geuren, dus zullen we deze week bij Van der Tang Trading u kennis laten maken met ons huidige assortiment van Zwitsal-producten.

 

   Shampoo

Momenteel bieden we 7 soorten Zwitsal-shampoos aan. We hebben verschillende soorten shampoo, waaronder Zwitsal Shampoo – Anti Klit, Zwitsal Shampoo – Anti Prik en normale shampoo. De Anti Klit Shampoo is speciaal ontworpen om het haar van kinderen zachtjes te reinigen en klitten te voorkomen. De Anti Prik Shampoo is een speciaal zachtere formule die speciaal is samengesteld om het prikken in de ogen te voorkomen. De normale shampoo is mild en zacht voor de huid en het haar van baby’s en jonge kinderen.

 

   Wassen

We hebben maar liefst 12 verschillende soorten wasproducten van Zwitsal op voorraad. We hebben Wasgel – Zeepvrij, Wascreme, artikelen voor in bad en nog veel meer. De Zwitsal Wasgel – Zeepvrij is speciaal ontworpen om de natuurlijke oliën en de pH-waarde van het kind te behouden. De Zwitsal Wascreme is speciaal voor kinderen met een gevoelige huid. Het hydrateert de huid en te reinigen tijdens het baden. Bovendien hebben we 8 verschillende producten voor in bad, waaronder Badolie, Schuimbad Zeepvrij en Slaap Zacht. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor het hydrateren en verzorgen van de huid van de baby.

 

   Geuren

Naast shampoo en verschillende wasproducten hebben we ook verschillende geuren van Zwitsal, waaronder een Geurkaars, Geurbuiltjes en Deospray. In samenwerking met Robijn heeft Zwitsal een Geurkaars op de markt gebracht. De Geurkaars is gemaakt voor ieder huishouden met een glazen kaarsenhouder. De geur verspreidt zich gemakkelijk door het huis en geeft je de vertrouwde geur van Zwitsal. De Zwitsal Geurbuiltjes zijn speciaal ontworpen voor de kledingkast, sporttas of auto. Elk geurbuiltje bevat parels die wel 2 tot 6 weken lang de geur van Zwitsal verspreiden. De Deospray zorgt voor frisheid tot wel 24 uur met een rustgevende geur van rozenblaadjes.

 

   Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het Zwitsal assortiment bij Cosmeticapartijen of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-3315931 of per mail via info@cosmeticapartijen.nl
Zwitsal is beschikbaar in onze webshop Cosmeticapartijen.nl en tevens te vinden in ons magazijn in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer).