Zonnebrand assortiment

Zonnebrand assortiment

Het warme weer is terug en de zomer komt eraan! We hebben bij Cosmeticapartijen een mooi assortiment aan zonnebrand met mooie merken, zoals Garnier, Hawaiian Tropic en Sence. Elk van deze merken biedt unieke voordelen en formules die je huid optimaal beschermen en verzorgen, zodat jij zorgeloos van de zon kunt genieten. Deze week bij Van der Tang Trading nemen we u mee langs de voorraad zonnebrand.

   Hawaiian Tropic

In ons vorige blog hebben we u kennis laten maken met Hawaiian Tropic. We hebben een mooie voorraad met zonnebrand, zonnespray en aftersun met verschillende factoren SPF. Daarnaast heeft Hawaiian Tropic een lekkere tropische geur en is het erg effectief. Bovendien hebben we zonnebrand spray wat een handige en effectieve manier biedt om de huid te beschermen. Tot slot hebben we aftersun wat verfrissing en hydratatie biedt na een dagje zonnen.

   Garnier Ambre Solaire

Naast Hawaiian Tropic hebben we nog Garnier Ambre Solaire. Garnier is een groot merk met een betrouwbare en effectieve werking. We hebben waterresistente zonnebrand en hydraterende zonnemelk met verschillende factoren SPF. De producten zijn verrijkt met huidverzorgende ingrediënten en bieden zowel hoge bescherming als hydratatie, waardoor de huid gezond en veilig blijft tijdens blootstelling aan de zon.

   Sence

Tot slot hebben we nieuwe zonnebrand spray van Sence. Sence biedt betrouwbare bescherming tegen schadelijke UV-stralen in een handige en gemakkelijk aan te brengen sprayvorm. De lichte formule trekt snel in de huid zonder een plakkerig gevoel achter te laten, terwijl het helpt om de huid gehydrateerd en beschermd te houden tijdens blootstelling aan de zon.

   Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het zonnebrand assortiment bij Cosmeticapartijen of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-3315931 of per mail via info@cosmeticapartijen.nl. Het zonnebrand assortiment is beschikbaar in onze webshop Cosmeticapartijen.nl en tevens te vinden in ons magazijn in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer). Cosmeticapartijen is uw groothandel in cosmetica en drogisterij artikelen.