Was assortiment

Was assortiment

Deze week bij Van der Tang Trading lichten we ons assortiment met wasproducten uit! We hebben grote merken, zoals: Ariel, Lenor, Neutral, Omo, Robijn en nog veel meer. Daarnaast hebben we het budgetmerk At Home. Elk merk biedt een unieke formule die je kleren schoonmaakt. Mis niks van ons brede assortiment aan wasproducten.

Ariel

In ons assortiment vind je zowel Ariel Pods als Ariel vloeibaar wasmiddel. Ariel Pods zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor een precieze dosering, waardoor je was altijd stralend schoon wordt zonder verspilling. Ze zijn perfect voor wie gemak en efficiëntie waardeert. Aan de andere kant biedt Ariel wasmiddel veelzijdigheid en kracht, met formules die diep in de vezels doordringen om hardnekkige vlekken te verwijderen en je kleding fris en helder te houden. Voor beide producten hebben we voordelige palletdeals!

   Lenor & Neutral

Lenor en Neutral zijn 2 hardlopende en bekende merken. Lenor biedt een mooie selectie aan Lenor Unstoppable Geurboosters. De geurboosters zorgen voor een extra lekkere lucht aan je schone was. Neutral biedt een mooie selectie aan vloeibaar wasmiddel, waspoeder en wasverzachter aan. Ook zijn er voor Lenor en Neutral palletdeals beschikbaar, waar je erg veel voordeel mee krijgt.

   Omo

Omo biedt een hele brede selectie aan wasproducten, waaronder wascapsules, waspoeder en vloeibaar wasmiddel. Omo vloeibaar wasmiddel is ideaal voor een krachtige en toch zachte reiniging van je kleding. Bovendien lost het gemakkelijk op, zelfs in koud water. Omo wascapsules bieden gebruiksgemak en precieze dosering, waardoor je was altijd perfect schoon wordt. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een traditionele aanpak, biedt Omo waspoeder diepe reiniging en is het bijzonder effectief tegen hardnekkige vlekken.

   Robijn

Robijn is een van de bekendste merken voor wasproducten. We hebben een brede selectie van Robijn met wasmiddel capsules, wasverzachter en vloeibaar wasmiddel. Robijn vloeibaar wasmiddel zorgt voor een grondige reiniging en behoudt de kleuren van je kleding, terwijl het een heerlijke geur achterlaat. De handige Robijn capsules bieden gemak en precieze dosering, zodat je was altijd perfect schoon en fris is zonder gedoe. Voor extra zachtheid en langdurige frisheid gebruik je Robijn wasverzachter, die je kleding niet alleen zacht maakt maar ook beschermt tegen slijtage. Ook van Robijn hebben we mooie palletdeals!

   Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het was assortiment bij Cosmeticapartijen of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-3315931 of per mail via info@cosmeticapartijen.nl. Het was assortiment is beschikbaar in onze webshop Cosmeticapartijen.nl en tevens te vinden in ons magazijn in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer). Cosmeticapartijen is uw groothandel in cosmetica en drogisterij artikelen.