Dove assortiment

Verras uw klanten met Dove

Dove is een merk dat bijna iedereen kent en ook in zijn of haar badkamerkast heeft staan. Naast dat Dove hele fijne producten voor zowel huid, haar en oksel aanbiedt, staan zij ook voor een realistische kijk op schoonheid. Dove vindt het belangrijk dat vrouwen zelfverzekerd zijn en kunnen stralen; ongeacht hoe je er uit ziet. Van der Tang Trading biedt u als groothandel in drogisterij artikelen een breed assortiment in Dove producten aan. Dove is een klassiek en bekend merk dat altijd goed verkoopt en dankzij de vernieuwende geuren kunt u uw klanten keer op keer verrassen.

Heerlijke geuren voor onder de douche
Dove staat bekend om de heerlijk ruikende verzorgingsproducten voor onder de douche. Op dit moment bieden wij u circa 55 verschillende Dove douchegels aan. Zo raden wij bijvoorbeeld voor een zachte en gevoede huid de volgende varianten aan; Velvet Soft, Silk Glow, Caring Oils, Caring Protection en Shea Butter. Bent u op zoek naar een verfrissende douchegel voor de man? Wij hebben meerdere soorten in het assortiment. De Dove douchegel for men kan gebruikt worden voor zowel het gezicht als lichaam.

Mooie set voor op de toonbank
Zoekt u een mooie set Dove producten voor in uw winkel of drogisterij? Dan hebben wij ook meerdere bodylotions en deodorantsprays in het assortiment die qua geur goed aansluiten bij de douchegels. Zo kunt u bijvoorbeeld een combinatie maken van de Dove douchegel – Ritual Coconut & Almond, Dove Bodylotion – Kokos & Amandel en de Dove Deospray – Ritual Cocos Jasmijn. Daarnaast biedt Van der Tang Trading u ook shampoo, conditioner, scrub en handzeep aan van Dove. Zoals u ziet is er voldoende keuze en hebben wij een breed assortiment aan Dove producten die u uw klanten in de drogisterij of op uw online webshop kunt aanbieden. Naast de losse producten die goed bij elkaar passen, bieden wij u voor zowel de man als vrouw ook geschenksets aan. De geschenksets zijn verpakt in een mooie doos of toilettas.

#ShowUs
Dove vindt dat schoonheid niet gaat over leeftijd, postuur of huidskleur, maar dat schoonheid staat voor het gevoel dat je op je best bent. Zij zijn daarom het project #ShowUs gestart; een verzameling van meer dan 10.000 foto’s gemaakt door en van vrouwen die de media een meer divers beeld geven van schoonheid. Zij willen er op deze manier voor zorgen dat de wereld onbewerkte, echte schoonheid te zien krijgt. 

Dierproefvrij
Dove strijdt naast een eerlijker beeld over schoonheid ook voor een dierproefvrije wereld. Zo testen zij al meer dan 30 jaar niet op dieren, maar maken gebruik van alternatieve methodes. Sinds begin 2019 worden op alle verpakkingen het PETA cruelty-free logo toegevoegd. Hiermee toont Dove aan dat zij niet op dieren testen en dit ook nooit zullen doen.

Naast dat Dove een goed lopend merk is met een divers assortiment, staan zij ook voor een betere wereld.