Vaseline assortiment

Vaseline: een mooi assortiment voor de wintermaanden

Zodra het buiten kouder wordt stijgt de vraag naar voedende en hydraterende lichaamsverzorging. Niet zo gek natuurlijk; koude temperaturen zorgen dikwijls voor een droge huid en ruwe lippen. Een merk dat in deze periode dan ook absoluut niet mag ontbreken in onze groothandel is Vaseline. Van de welbekende Petroleum Jelly tot fijne handcrèmes, bodylotions en lipverzorgingsproducten… Vaseline ontwikkeld het allemaal! Vandaag geven wij u graag meer informatie over ons Vaseline assortiment dat momenteel uit 28 referenties bestaat.

Het merk Vaseline

Al ruim 140 jaar worden alle huidverzorgingsproducten gemaakt vanuit de filosofie dat een gezonde huid altijd begint bij een diepwerkende hydratatie. Het herstellen van de huid is de prioriteit en vocht is hierbij essentieel. Alle huidverzorgingsproducten van Vaseline zijn daarom gebaseerd op het herstellende principe: ze hydrateren de huid en helpen deze gedurende de tijd herstellen.

 

Vaseline Jelly

Bij Van der Tang Trading kunt u terecht voor verschillende Vaseline Jelly’s. De meest bekende is de klassieke Petroleum Jelly. Deze kunt u in ons assortiment terugvinden in 3 maten: het kleine potje van 50 ml, de middenmaat van 100 ml en de grotere variant van 250 ml. Daarnaast kunnen wij u ook drie andere jelly’s aanbieden; de Aloe Vera Soothing Jelly, de Cocoa Butter Moisturising Jelly en de Protection Baby Jelly. Deze hebben een inhoud van 100 ml. en kunt u afnemen voor €1,10 per stuk.

Bodylotion en handcrèmes

Ons aanbod handcrème van Vaseline bestaat uit vier soorten. Alle crèmes zijn ontwikkeld om een droge huid te herstellen maar door de samenstelling van ingrediënten is er voor ieder huidtype een goede optie. De Healthy Hands & Stronger Nails crème zorgt bijvoorbeeld voor zachte handen en 10x sterkere nagels binnen twee weken. U kunt deze variant in twee maten bij ons bestellen: De tube met een inhoud van 75 ml. en een flacon met 200 ml. Daarnaast kunt u de Advanced Repair, de Mature Skin Rejuvenation en Dry Hands Rescue handcrèmes terugvinden in ons assortiment.

De Vaseline bodylotion kunt u bestellen vanaf €1,00 per stuk. Momenteel hebben wij twee verschillende maten op voorraad (de 200 ml en 400 ml) in heerlijke geuren waaronder Aloe Vera & Cocoa.

Lipverzorging

De lipverzorgingsproducten van Vaseline kunt u bestellen in de vorm van een metalen potje of als handige stick. Zowel de potjes als de sticks hebben we in de volgende soorten voorradig:
– Original
– Rosy Lips
– Aloe Vera
– Cocoa Butter

De lipverzorging van Vaseline kunt u vanaf €0,60 per stuk bestellen in onze webshop.

Meer informatie?

Wilt u de producten van Vaseline opnemen in uw eigen assortiment? Geef uw bestelling dan snel door! Voor het actuele assortiment van Vaseline kunt u terecht op onze website, waar u eveneens de verkoopprijzen, de besteleenheden en de overige productinformatie kunt inzien. Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op!