Vaseline

Vaseline assortiment

Vaseline is een bekend merk die zorgt voor de hydratatie van de huid. We hebben bij Cosmeticapartijen een ruime voorraad aan bodylotion en creme, deospray, jelly, handcreme en lipcare. Deze week bij Van der Tang Trading laten we u kennis laten maken met ons huidige assortiment van Vaseline producten.

   Bodycreme en bodylotion

Vaseline Bodycrème Deep Restore is een krachtige vochtinbrengende crème, ideaal voor intense hydratatie en het herstellen van de natuurlijke vochtbalans. Vaseline Bodycrème Cocoa Glow is een crème met cacaoboter die diep hydrateert. Bovendien laat het een subtiele glans achter en betovert met een heerlijke cacao-geur. Beide producten bieden doelgerichte huidverzorging en luxe, waardoor je klanten zich verwend en gehydrateerd voelen.

De Vaseline Bodylotions bieden een veelzijdige reeks aan huidverzorgingsopties. De Vaseline Bodylotion Cacao biedt diepgaande hydratatie en de geur van cacaoboter, waardoor je huid zacht aanvoelt. Voor verfrissende hydratatie is er de Vaseline Bodylotion Aloë Vera met de kalmerende eigenschappen van aloë vera, ideaal voor dagelijks gebruik. De Vaseline Bodylotion Mature Skin Rejuvenation is ontworpen om de rijpere huid te ondersteunen.

   Vaseline Deospray

Vaseline Deospray Active Fresh is ontwikkeld om je de hele dag door een langdurig gevoel van frisheid te bieden. Aan de andere kant biedt Vaseline Deospray Men Active Dry krachtige bescherming voor mannen met actieve levensstijlen. Als je een gevoelige huid hebt, kun je kiezen voor Vaseline Deospray Aloe Sensitive. Deze variant combineert zachte en verzorgende ingrediënten met de effectieve bescherming van deodorant, om je huid te kalmeren en te beschermen.

   Vaseline Jelly

Vaseline Jelly in de Cacao variant biedt diepe hydratatie en een heerlijke cacaoboter geur, ideaal voor een luxueuze huidverzorging ervaring. De klassieke Vaseline Jelly Original is een veelzijdige favoriet die de huid beschermt en hydrateert, terwijl Vaseline Jelly Aloë Vera de kalmerende eigenschappen van aloë vera combineert met de verzorgende kracht van Vaseline Jelly. We hebben verschillende groottes, zoals 50 ml, 100 ml en 250 ml.

   Vaseline Handcreme

De Vaseline Handcrèmes bieden een brede voorraad aan oplossingen voor handverzorging. Vaseline Handcrème Dry Hands Rescue is ontworpen om droge en ruwe handen te hydrateren en te herstellen, terwijl Vaseline Handcrème Mature Skin Rejuvenation de rijpere huid van de handen revitaliseert. Daarnaast biedt de Vaseline Handcrème Advanced Repair een snelle verlichting voor extreem droge handen, terwijl Vaseline Handcrème Healthy Hands dagelijkse evenwichtige hydratatie biedt. Vaseline Handcrème Healthy Hands & Stronger versterkt de handen en biedt extra bescherming.

   Vaseline Lipcare

De Vaseline Lipcare-producten biedt een brede voorraad aan doelgerichte oplossingen voor lipverzorging. Vaseline Lipcare Aloe Vera verzacht en hydrateert de lippen met kalmerende aloë vera, terwijl Vaseline Lipcare Rosy Lips een subtiele roze tint toevoegt voor een gezonde uitstraling. De klassieke Vaseline Lipcare Original biedt intense hydratatie en voorkomt uitdroging, terwijl Vaseline Lipcare Cacao Butter diepgaande hydratatie combineert met de heerlijke geur van cacaoboter.

   Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het Vaseline assortiment bij Cosmeticapartijen of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-3315931 of per mail via info@cosmeticapartijen.nl
Vaseline is beschikbaar in onze webshop Cosmeticapartijen.nl en tevens te vinden in ons magazijn in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer).