Assortiment Tiny Humans

Tiny Humans

Bij Van der Tang Trading vinden wij het belangrijk om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Wij laten u dan ook graag kennis maken met een nieuw merk dat wij hebben mogen toevoegen aan ons huidige assortiment baby verzorgingsproducten. Deze week hebben wij het merk Tiny Humans binnen gekregen; een merk dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten, mild is voor de gevoelige babyhuid en daarnaast ook dierproef vrij is. Op dit moment hebben wij 5 referenties op voorraad die wij graag met u doornemen.

Baby Body Lotion

Als eerste vindt u Baby Body Lotion van Tiny Humans terug in ons assortiment. Het is een zeer milde en natuurlijke bodylotion en bevat onder andere bijenwas. De bodylotion is dermatologisch getest en dierproefvrij. Daarnaast is deze bodylotion vrij van parabenen en SLS.

Baby Olie

Tiny Humans Baby Olie is een zeer milde babyolie en rijk aan vitamine E. Bovendien is de olie volledig plantaardig en zeer geschikt voor de gevoelige babyhuid. De olie kan als badolie toegevoegd worden aan het water of kan direct op de huid aangebracht worden. Beide manieren verzorgen en hydrateren de gevoelige huid optimaal.

Baby Body Wash
In deze natuurlijke bodywash zit kokosolie en tarweproteïne en hydrateert en voedt de huid op een natuurlijke en milde manier. Ook deze body wash is vrij van parabenen en SLS.

Shampoo

De shampoo van Tiny Humans reinigt het haar en de hoofdhuid op een zachte manier. In de shampoo zit voedende kokosolie en tarweproteïne en heeft een heerlijk subtiele babygeur.

Luiercrème

Tiny Humans heeft bij het ontwikkelen van deze verzorgingslijn ook aan de babybilletjes gedacht. De luiercrème bevat o.a. bijenwas die de babybilletjes beschermt tussen de luierverschoningen door zonder een witte laag achter te laten.

Met de verzorgingslijn van Tiny Humans wordt het babyhuidje van top tot teen verzorgt. En ook niet geheel onbelangrijk; de zacht gekleurde verpakkingen staan ook nog eens erg leuk in uw winkel of webshop.
Bent u ook nieuwsgierig geworden en wilt u deze producten ook toevoegen aan uw assortiment? U koopt de producten bij ons in voor een scherpe prijs van €2,50 per stuk.

Meer informatie?

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Alle referenties zijn terug te vinden in onze webshop en uiteraard in de schappen in ons cash & carry magazijn in Benthuizen.