Pink Stuff Cleaning Paste 500 g - 3705

The Pink Stuff

U vindt bij ons een breed assortiment aan huishoudelijke artikelen terug. Wij hebben hier recent een nieuw merk aan mogen toevoegen; Stardrops The Pink Stuff. The Pink Stuff is een enorme hit en gaat viraal op sociale media als TikTok en Instagram. De reinigingsproducten zijn mild, vegan en onmisbaar in ieder huishouden. Wij zijn dan ook gestart met de verkoop van de bekende ‘Miracle Cleaning Paste’; hiervan verliep de verkoop zó goed dat wij direct hebben besloten om een nog veel breder assortiment van dit merk neer te zetten. Momenteel hebben wij 12 verschillende referenties op voorraad. Wilt u dit merk opnemen binnen uw huidige assortiment? U kunt in onze webshop of bij ons in het cash & carry magazijn in Benthuizen bestellen/afnemen.

Bathroom Foam Cleaner 750 ml
Oxi Powder Stain Remover Colour 1 kg
Oxi Stain Remover Spray 500 ml
– Disinfectant Cleaner Spray 750 ml. – FOR EXPORT
Window and Glass Cleaner 750 ml
Laundry Liquid Bio 960 ml
Laundry Liquid Sensitive Non-bio 960 ml
Wash-Up Spray 500 ml
Oxi Powder Stain Remover White 1.2 kg
Oxi Powder Stain Remover Colour 1.2 kg
Cream Cleaner 500 ml
Cleaning Paste 500 gr

Miracle Cleaning Paste

Deze roze reinigingspasta is enorm populair op internet en een ware hit onder de schoonmaakinfluencers van Instagram. De reinigingspasta verwijdert kalkresten en onmogelijke vlekken. Daarnaast is het te gebruiken voor o.a. glas, douchecabines, gootstenen, pannen en vlekken op het fornuis. U koopt de miracle cleaning paste bij uw groothandel voor €1,10.

Wasmiddel en vlekverwijderaars

Wij verkopen meerdere vlekverwijderaars en wasmiddel van The Pink Stuff. Het vloeibare wasmiddel heeft een zeer geconcentreerde formule en kan tevens ook gebruikt worden bij wassen op lage temperaturen. Ook de vlekverwijderaars, Oxi Powder Stain Remover, zijn erg effectief in het verwijderen van vlekken. Wij hebben de vlekverwijderaars en het wasmiddel voor zowel de gekleurde als de witte was.

Reinigingssprays

In ons huidige assortiment vindt u meerdere reinigingssprays terug. Wij bieden de Bathroom Foam Cleaner, Disinfectant Cleaner Spray en Glass Cleaner aan. De sprays hebben ieder hun eigen werking en zijn geschikt voor verschillende oppervlaktes, maar beloven allemaal een glanzend en vlekvrij resultaat.

Meer informatie?

Voor het actuele aanbod van Stardrops The Pink Stuff kunt u terecht op onze website, waar u eveneens de verkoopprijzen, de besteleenheden en de overige productinformatie kunt inzien. Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.