Tandpasta collectie

Tandpasta assortiment

Deze week bij Van der Tang Trading lichten we ons assortiment tandpasta uit! We hebben een hele brede voorraad aan tandpasta met grote merken, zoals Oral-B, Aquafresh, Parodontax, Prodent, Elmex en nog veel meer. Elk merk biedt een unieke formule die je tanden optimaal beschermt. Mis niks van ons brede assortiment aan tandpasta.

Aquafresh

We hebben drie varianten van Aquafresh die elk unieke voordelen bieden voor optimale mondverzorging. Aquafresh Triple Protection versterkt het glazuur, beschermt het tandvlees en zorgt voor een frisse adem dankzij actieve mineralen en een geavanceerde formule. Aquafresh Active White verwijdert oppervlakkige verkleuringen en maakt je tanden natuurlijk witter met speciale witmakende ingrediënten. Voor langdurige frisheid is er Aquafresh Active Fresh, die zorgt voor een intens frisse smaak en bacteriën bestrijdt die een slechte adem veroorzaken.

   Oral-B

We hebben verschillende varianten van Oral-B die elk unieke voordelen bieden voor een optimale mondverzorging. Oral-B Pro-Expert Tandglazuur versterkt en beschermt het tandglazuur, terwijl Pro-Expert Frisse Adem een langdurige frisse adem garandeert. Voor een stralende glimlach biedt 3D White Sparkling Mint effectieve witmaking met een verfrissende smaak, terwijl 3D White Vitalize je tanden witter maakt en tegelijkertijd je tandvlees verzorgt. Ten slotte zorgt 3D White Soft Mint voor zachte, maar effectieve witmaking en een aangenaam frisse smaak.

   Prodent

Ontdek ons assortiment aan hoogwaardige tandpasta’s van Prodent die zowel effectief als verfrissend zijn voor uw klanten. Van Prodent Xylitol, met zijn bescherming tegen tandbederf, tot Long Active Charcoal, dat zorgt voor een grondige reiniging met actieve houtskool. Verhoog de productiviteit met de verfrissende mentholsmaak van Menthol Power of bied een langdurig fris gevoel met Fresh Gel. Prodent Cool Mint biedt een aangename muntsmaak voor een verkwikkende ervaring, terwijl Anti Tandsteen helpt bij het voorkomen van tandsteenopbouw.

   Overig

Naast Aquafresh, Oral-B en Prodent hebben we nog heel veel andere hoogwaardige merken, zoals Parodontax en Elmex. Mis niks van onze brede voorraad aan tandpasta!

   Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het tandpasta assortiment bij Cosmeticapartijen of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-3315931 of per mail via info@cosmeticapartijen.nl. Het tandpasta assortiment is beschikbaar in onze webshop Cosmeticapartijen.nl en tevens te vinden in ons magazijn in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer). Cosmeticapartijen is uw groothandel in cosmetica en drogisterij artikelen.