Spaanse merken @ Van der Tang Trading

Sinds kort hebben wij ons assortiment Spaanse merken uitgebreid. Tot op heden bestond het assortiment uit Nenuco, Magno & Heno de Pravia. Sinds deze week hebben we dit uitgebreid met twee nieuwe toppers; Agua Lavanda Puig & Agua Brava! Deze twee merken zijn niet alleen heel populair bij de Spaanse bevolking, maar intussen ook bij de vele Nederlandse toeristen die de artikelen hebben leren kennen tijdens hun vakantie.

Het assortiment van Agua Lavanda Puig bestaat uit een heerlijke douchegel, bodymilk, cologne en zeep. Te gebruiken voor zowel voor mannen als vrouwen. De producten van dit klassieke Spaanse merk zijn samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ze onderscheiden zich door de heerlijke geur van lavendel die zorgt voor een intense frisheid.

Het assortiment van Agua Brava bestaat uit een Eau de Cologne én Aftershave en is een echt mannen merk. De speciale samenstelling van houtachtige aroma’s in combinatie met citroen en bergamot zorgen voor de unieke geur die typerend is voor dit merk!

Wilt u zich als markthandelaar, drogisterij, online drogist of stuntwinkel onderscheiden en de producten van Agua Lavanda Puig & Agua Brava aanbieden aan uw klanten? Kijk dan snel op de website voor het actuele aanbod.

Wij kijken uit naar uw belangstelling!