Sence Of Wellness assortiment feestdagen

Sence Of Wellness voor de feestdagen

Met de decembermaand in het vooruitzicht helpen wij u graag bij het inkopen van een mooi assortiment. Vandaag informeren wij u dan ook over de voordelige én nieuwe producten van Sence Of Wellness: Met in totaal 8 referenties is dit een prachtige lijn om uw klanten aan te bieden richting de feestdagen! Bent u benieuwd geworden naar het aanbod? Lees dan verder!

Huidverzorging & ontspanning
Sence Of Wellness is een mooi en betaalbaar merk dat huidverzorgingsproducten ontwikkelt met heerlijke geuren, verpakt in luxe flacons en potten. Met de producten van dit merk kan er thuis gemakkelijk een echt spa-moment gecreëerd worden. Het assortiment bestaat uit diverse body butters, bath foams, badzout en een fijne scrub.

De producten komen in drie verschillende geuren; Reawaken met een lichtzoete geur van sheaboter, Manuva met de voordelen van arganolie en Emerald met een frisse mint geur. Alle drie de geuren zorgen voor ontspanning maar zijn toch uniek in de samenstelling van ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder huidtype een mooie optie beschikbaar is!

Bath foam & badzout
De bath foam van Sence Of Wellness zorgt voor een schuimend bad en reinigt en voedt de huid daarnaast op milde wijze. Bij Van der Tang Trading kunt u drie soorten foams bestellen voor slechts €1,00 per stuk. De flacons hebben een inhoud van 400 ml. en zijn per besteleenheid van 12 stuks bij ons af te nemen. Daarnaast hebben wij op dit moment de bad crystals van Sence Of Wellness in de geuren Emerald en Reawaken op voorraad. Het badzout in combinatie met het warme badwater heeft een ontspannende werking op de spieren, lichaam en geest. De bad kristallen verwijderen daarnaast ook dode huidcellen met als gevolg; een heerlijk zachte huid!

Bodyscrub & bodybutter
Naast de fijne doucheproducten van Sence Of Wellness mogen de body butters en bodyscrub van dit merk ook niet ontbreken in uw assortiment. De bodyscrub verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een gladde en zijdezachte huid! Deze scrub kunt u bestellen in de geur Reawaken voor €1,40 per stuk. Als laatst willen wij u ook graag wijzen op de huidverzachtende body butters van Sence Of Wellness. Deze heerlijk zachte crèmes bieden hydratatie en voeding die de huid laten stralen!

Meer informatie?
Bent u geïnteresseerd in de producten van Sence Of Wellness? Dan raden wij u aan om uw order snel te plaatsen. Richting de feestdagen lopen de referenties van deze lijn namelijk heel hard! Voor het actuele assortiment van Sence Of Wellness kunt u terecht op onze website, waar u eveneens de verkoopprijzen, de besteleenheden en de overige productinformatie kunt inzien. Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op!