Dove Ritual Nourishing Secrets

De nieuwste verzorgingslijn van Dove: Nourishing Secrets

Het assortiment van onze drogisterij groothandel groeit wekelijks en wij houden u hier graag van op de hoogte. Als uw voordeel groothandel zijn we continue op zoek naar mooie toevoegingen aan ons assortiment om u nog beter van dienst te zijn. Als er nieuwe introducties zijn van drogisterijartikelen, huishoudelijke artikelen of cosmetica artikelen, dan proberen we deze artikelen zo snel mogelijk aan te kopen. We zijn dan ook blij dat we u nu de allernieuwste soorten van de Dove ‘Nourishing Secrets’ lijn kunnen aanbieden!

Met de verzorgingslijn ‘Nourishing Secrets’ heeft Dove zich laten inspireren door vrouwen over de hele wereld. Beautygeheimen en rituelen worden vaak overgedragen van moeder op dochter, zodat elke cultuur zijn eigen verzorgingsrituelen ontwikkelt. Deze rituelen heeft men bij Dove geprobeerd te vangen in hun nieuwste lijn. Deze lijn bestaat uit vijf verschillende geuren. De Relaxing Ritual Lavendel, Restoring Ritual Kokos & Amandel, Invigorating Ritual Avocado, Glowing Ritual Lotusbloem en Replenishing Ritual Marula & Mango. Alle producten uit deze lijn zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en verzorgen de huid en het haar door deze te herstellen en intensief te voeden.

Op dit moment hebben wij 18 referenties van de ‘Nourishing Secrets’ lijn op voorraad: bodylotions, shampoos en douchegels in verschillende maten. Met de zomer in aantocht mag deze lijn niet ontbreken in uw assortiment. De prijs is, zoals u van uw voordeel groothandel mag verwachten, goedkoper dan de reguliere groothandelsprijs. U kunt dus een mooie promotie doen richting uw klant of uw eigen marge vergroten. Een mooi voorbeeld van ons streven: De nieuwste artikelen tegen de scherpste prijs!

Klik hier voor het actuele aanbod.