Nieuwe L'Oreal producten

Nieuwe L’Oréal producten

Om onze klanten een zo divers mogelijk assortiment aan te bieden zijn wij constant op zoek naar nieuwe producten die passen binnen ons huidige assortiment. Afgelopen maand hebben wij veel nieuwe L’Oréal producten binnen gekregen. Wij hebben ons aanbod daarmee flink uitgebreid. Bent u benieuwd naar ons huidige L’Oréal assortiment? In dit nieuwsbericht geven wij u graag meer informatie. Zijn er artikelen van L’Oréal die u graag wilt afnemen, maar niet beschikbaar zijn in onze webshop? Wij gaan graag voor u op zoek!

Elvive

De haarverzorgingslijn van Elvive bestaat uit verschillende referenties. Zo vindt u voor ieder haartype een geschikte shampoo of conditioner. Allereerst vindt u in onze (online) shop Hydra Hyaluronic, daarnaast Color Vive (2 in 1), Extraordinary Oil, Extraordinary Clay en ten slotte Dream Lengths Herstellend. Zowel de shampoos als de conditioners zitten per 6 stuks verpakt in een seal.

Studio Line

Met de styling producten van L’Oréal Studio Line kun je verschillende looks creëren. Zo vindt u in onze webshop een breed aanbod aan verschillende haarproducten. Denk aan de Fiber Paste Matt & Messy die uitermate geschikt is voor een warrige, natuurlijke look. Maar ook hebben we producten die het haar veel glans en een goede fixatie geeft. De prijzen variëren van €2,40 tot €2,90. Wilt u de producten van L’Oréal Studio Line inkopen? Bestel gemakkelijk online via onze webshop of kom langs in ons magazijn in Benthuizen.

Haarverf Excellence Crème

De L’Oreal Haarverf Excellence Crème heeft een formule die drievoudige verzorging aan het haar biedt. Zo zit in de haarverf een beschermend serum; hiermee wordt het haar beschermd tijdens het kleuren met het gevolg dat de kleur tot wel 6 weken mooi blijft. Daarnaast zit er ook een haarmasker bij die het haar optimaal verzorgt. Er zijn 9 verschillende kleuren beschikbaar die u inkoopt voor €8,00 per stuk.

Gezichtsverzorging en cosmetica

Ten slotte hebben we de naast de bovengenoemde haarproducten ook L’Oreal gezichtsverzorging en make-up in het assortiment. In onze webshop vindt u de volgende verzorgingsproducten terug; Revitalift Dagcrème Anti-rimpels, Revitalift Filler, Revitalift Laser, Revitalift Classic SPF30 en Men Crème Hydra Power. Daarnaast hebben wij ook foundation Infaillible in verschillende kleuren beschikbaar. De foundation is bij ons verkrijgbaar voor €4,00.

Meer informatie?

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen over ons L’Oréal assortiment? Neemt u dan contact op via info@cosmeticapartijen.nl of 079-3315931. Wij helpen u graag verder.