Assortiment Dreft afwasmiddel

Nieuwe lijnen Dreft afwasmiddel op voorraad

Wij hebben twee nieuwe lijnen binnengekregen van Dreft afwasmiddel; Max Power en Quick Wash. Op dit moment vindt u bij ons 8 verschillende soorten Dreft afwasmiddel terug. Naast de nieuwe lijnen voeren wij ook al lange tijd de Dreft afwasmiddel Original 1000 ml 8-pack.

In dit nieuwsbericht vertellen wij u graag meer over de nieuw binnengekomen producten.

Max Power

Dreft Max Power is een vloeibaar afwasmiddel dat wordt geleverd in een ondersteboven fles zonder flipdop, maar met anti lek systeem. Dit maakt het gebruik van de fles heel gemakkelijk, omdat je direct tijdens de afwas het product kan gebruiken. De Max Power is bij uw groothandel verkrijgbaar in de volgende referenties:
– Extra Hygiëne
– Original
– Lemon
– Pure & Clean
– Bergamot
Dreft Max Power heeft een inhoud van 370 ml en zitten per 8 stuks in een seal. U koopt dit product bij ons in voor €1,75 ex btw.

Quickwash


Dreft afwasmiddel Quickwash vindt u bij ons in de soorten Original en Lemon 625 ml. Dreft afwasmiddel staat bekend om zijn goede werking; je hebt weinig van het product nodig en elke druppel dringt diep door om de hardnekkige vet- en etensresten te verwijderen. Dreft Afwasmiddel Quickwash 625 ml koopt u bij ons in voor €2,35 ex btw (minimale afname is 16 stuks).

Bestelling plaatsen

Bestel eenvoudig uw Dreft producten in onze webshop. U vindt de Max Power en Quickwash hier. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de producten te kopen in onze Cash & Carry Shop.
Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen over de producten? Neem dan contact met ons op via info@cosmeticapartijen.nl of telefonisch via 079-3315931.