Sence of Wellness

Nieuwe lijn van Sence of Wellness

Deze week bij Van der Tang Trading hebben we een nieuw lijn ontvangen van Sence of Wellness. We hebben onze voorraad aangevuld met gezichtsmaskers, bodycrèmes, bodyscrubs, geurkaarsen, geurstokjes en huisparfums. Op dit moment hebben we drie referenties in het assortiment: Release, Sleep en Energise. Sence of Wellness is een huismerk van zeer goede kwaliteit met een luxe uitstraling.

In dit nieuwsbericht vertellen we u graag meer over de producten van Sence of Wellness.

 

Gezichtsmasker

Het gezichtsmasker van Sence of Wellness heeft een inhoud van 23 ml. We hebben de volgende geuren beschikbaar: oranje bloesem, groene thee en lavendel. De gezichtsmaskers koopt u bij ons in voor €0,70.

     Bodycrèmes en bodyscrubs

In onze webshop vindt u ook de bodycrèmes en bodyscrubs van het merk Sence of Wellness. Deze verpakkingen komen in 500 gram en in dezelfde geuren als het gezichtsmasker. De minimale afname van de bodycrèmes en bodyscrubs is 12 stuks. De bodycrèmes koopt u in voor €1,10 en de bodyscrubs koopt u in voor €1,90.

 

     Geurkaarsen en geurstokjes

De geurkaarsen en geurstokjes van Sence of Wellness hebben een luxe uitstraling. Deze producten zijn verkrijgbaar in dezelfde referenties als de gezichtsmaskers en de bodyscrubs, namelijk: Energise, Release en Sleep. De artikelen koopt u in per 12 stuks voor €1,90 per stuk en de geurstokjes koopt u in per 6 stuks voor €3,10 per stuk.

 

     Huisparfums

Laat je kamer weer lekker ruiken met de huisparfums van Sence of Wellness! De huisparfums hebben we in de geuren Energise, Release en Sleep en zijn een echte aanvulling op uw assortiment. U vindt de huisparfums terug in onze webshop voor €1,25 per stuk met een minimale afname van 12 stuks.

 

     Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de nieuwe lijn van Sence of Wellness of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-3315931 of per mail via info@cosmeticapartijen.nl
De producten van Sence of Wellness zijn beschikbaar in onze webshop Cosmeticapartijen.nl en tevens te vinden in ons magazijn in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer).