Got2B Glued assortiment

Nieuw in het assortiment: Schwarzkopf Got2B Glued

Bij Van der Tang Trading vinden wij het belangrijk dat wij u als klant een zo divers mogelijk assortiment kunnen aanbieden. Wij proberen dan ook altijd weer mooie nieuwe merken of producten toe te voegen aan ons groothandelsassortiment drogisterijartikelen, verzorgingsartikelen, huishoudelijke artikelen en cosmetica producten. U vindt bij ons een breed aanbod aan verschillende haarverzorgingsproducten voor mannen en vrouwen, wij willen graag uw one-stop-shop groothandel in drogisterijartikelen zijn! Een klant wees ons er echter op, dat de Glued lijn van Got2B nog in ons assortiment ontbrak. Wij zijn onze klanten altijd erg dankbaar voor dit soort signalen en we zijn er dan ook direct mee aan de slag gegaan! We konden de nieuwe haarverzorgingslijn Got2B Glued gelukkig snel binnenkrijgen en hebben hem nu op voorraad. We nemen hem even met u door:

Got2B Haarspray Glued 300 ml
De Got2B Glued Haarspray – Extreme Freeze geeft een extreme fixatie en belooft uw haar te bevriezen tot de volgende wasbeurt. De haarspray zorgt voor extra volume in het haar en plakt niet. De spray doet het best zijn werk door bij een afstand vanaf 30 centimeter gelijkmatig over het haar te sprayen voor een extreme fixatie. Wij verkopen de haarspray voor een prijs van €2,50.

Got2B Haargel Glued 150 ml
Met de Got2B Haargel Glued blijft het kapsel zelfs stevig zitten na een heftige windstorm. De waterproof haargel is zeer geschikt om te gebruiken voor het fixeren van korte kapsels en houdt de stekels perfect in model. Ook de gel van de Got2B haarlijn belooft het haar in model te houden tot de volgende wasbeurt.  Deze gel is het best te gebruiken op vochtig haar en kunt u bij ons inkopen voor €2,50.

Got2B Haargel Ultra Glued 150 ml
De Got2B haargel Ultra Glued is de sterkste Got2B gel ooit en belooft de ultieme fixatie van het kapsel. Het fijne van deze gel is dat hij niet plakt en het haar pas hard maakt zodra het in model zit. Deze gel verkopen wij net als bovenstaande soort voor €2,50.

Bij Van der Tang Trading vindt u drie producten uit de Glued haarlijn terug. Hiermee kunt u de klanten in uw drogisterij of webshop een mooie set artikelen aanbieden die ook goed samen te gebruiken zijn. Heeft u interesse in de nieuwe Schwarzkopf Got2B Glued haarlijn? Bekijk dan onze webshop of kom langs in onze Cash & Carry Shop in Benthuizen. Mist u nog artikelen bij ons als uw drogisterijgroothandel? Geef ons dan een seintje en dan gaan we voor u op zoek!