Osis assortiment Dust It

OSIS: Nu in ons assortiment!

Wist u al dat wij sinds kort diverse kapperslijnen in ons assortiment hebben opgenomen?
Wij hebben ons assortiment namelijk uitgebreid met onder andere de OSIS lijn van Schwarzkopf! Deze lijn wordt veel gebruikt door kappers en stylisten en is daardoor bekend bij veel consumenten. De compleet vernieuwde lijn bestaat o.a. uit verschillende soorten haarspray, haarwax, gel en volume poeder.

Uiteraard ontbreken de toppers van OSIS niet in ons assortiment:

OSIS Fibre Gum Thrill
Met de Fibre Gum Thrill creëer je heel gemakkelijk jouw ideale kapsel. De haarcrème wax is geschikt voor alle haartypes en geeft een mooie glans. Door de flexibele structuur van deze wax zijn de mogelijkheden oneindig!

OSIS Haarspray Session
De haarspray Session is een must have voor iedere liefhebber van een perfecte look! Deze haarspray zorgt voor een perfecte finish en houdt moeiteloos elke look in bedwang tot maar liefst 24 uur lang! Een perfecte look in een handomdraai.

OSIS Volume Poeder
De Volume Poeder geeft een instant volume boost. Strooi wat van de poeder op je handpalm of op de haarwortels om je haar een extra oppepper te geven!

Kortom, met de producten van OSIS kun je alle kanten op. In een mum van tijd creëer je de meest creatieve kapsels. Zowel voor mannen als vrouwen maakt het elke look compleet!

Kijk snel op onze website voor het complete assortiment!