luxe haarverzorgingsproducten Schwarzkopf Mad About

Luxe haarverzorgingsproducten

Van der Tang Trading heeft veel haarverzorgingsproducten van verschillende A-merken in het assortiment. Heeft u klanten in uw drogisterij of bezoekers op uw online webshop die de voorkeur geven aan professionele en luxe haarverzorgingsproducten? Ook hiervan kunnen wij u verschillende lijnen aanbieden van topmerken. Wij zorgen er als uw groothandel graag voor dat u voldoende keuze heeft en al uw klanten een passend product kunt aanbevelen.

Ervaar het gevoel alsof u net van de kapper komt
Van Schwarzkopf Professional hebben wij drie luxe lijnen in het assortiment; namelijk BC Bonacure, Osis en Mad About. BC Bonacure is een haarverzorgingslijn van top kwaliteit en heeft voor ieder haartype een geschikt product. Heeft u klanten die op zoek zijn naar een shampoo of conditioner voor beschadigd haar? Dan is de Repair Rescue lijn zeer geschikt. Om futloos haar een boost te geven raden wij u de BC Bonacure Volume Kick shampoo aan. De Color Freeze Micellar Shampoo is ook een echte topper; hiermee krijgen de blonde of grijze haren een mooie, koele tint wat direct zorgt voor een frisse look.

Heeft u klanten met krullend of golvend haar? De Mad About lijn van Schwarzkopf Professional geeft krullend en golvend haar een enorme boost. Zo kan het haar gewassen worden met een shampoo uit de Mad About lijn en na afloop zijn er diverse stylingsproducten die veerkrachtige en glanzende lokken beloven.

De Osis haarverzorgingsproducten zorgen ervoor dat het haar de gehele dag in model blijft. Zo hebben wij een droogshampoo en droogconditioner in het assortiment wat het haar een opfris beurt geeft tussen twee wasbeurten in. Dit product is erg handig voor als men weinig tijd heeft, maar er wel fris en verzorgd uit wilt zien. Voor klanten die korter haar hebben en ervoor willen zorgen dat het de hele dag perfect in model blijft zitten is de Osis haargel Rock Hard zeer geschikt. Liever wat meer volume in het haar? Maakt u dan kennis met de Osis poeder Soft Dust. Dit product geeft 24 uur lang volume in het haar. Zeg maar vaarwel tegen futloze haarlokken!

Natuurlijke zijde Biosilk is het enige haarverzorgingsproduct dat verrijkt is met natuurlijke zijde. Biosilk is een bekend merk en wordt verkocht bij verschillende drogisterijen en parfumerieën. Als groothandel bieden wij u twee formaten van het Biosilk serum aan; de kleine variant van 67ml en een grotere fles van 167ml.

Het vloeibare goud uit Marrokko
Arganolie staat bekend als het Marokkaanse goud; de naam zegt eigenlijk al voldoende over de eigenschappen van arganolie. Wij bieden u 100% pure Arganolie uit Marokko aan van het merk Arganlife. Naast dat de Arganlife olie zeer goed helpt tegen eczeem, acne en zwangerschapsstriemen, doet het ook zeer goed zijn werking als haarverzorgingsproduct. Arganolie voedt het haar en heeft een beschermende werking tegen externe invloeden. Dof en pluizig haar worden omgetoverd tot elastische en glanzende lokken. Dit product doet het erg goed bij klanten die droog, pluizig of krullend haar hebben.

Van het merk Chi hebben wij ook een arganolie in het assortiment. Chi is een topmerk als het aankomt op haarverzorgingsproducten.