Love Beauty & Planet douchegel

Love Beauty & Planet: duurzaam merk en goede verzorging van de huid

Love Beauty and Planet is een duurzaam merk. Zij vinden het belangrijk om goed te zijn voor de aarde en tegelijkertijd een goede verzorging te bieden voor de huid. Zo zijn de flessen van 100% gerecycled plastic en de ingrediënten zijn duurzaam en biologisch. Van der Tang Trading heeft twee heerlijke geuren douchegel mogen toevoegen aan het assortiment. Wij zijn erg enthousiast en willen u graag kennis laten maken met dit mooie merk.

U vindt bij uw groothandel twee heerlijke douchegels terug; Love Beauty & Planet – Delightful Detox 500 ml en Radical Refresher 500 ml. De online retailprijs ligt tussen de €7 – €9, maar bij ons koopt u de douchegel in voor een scherpe prijs van €1,65.

Delightful Detox
Deze douchegel bevat duurzame ingrediënten en reinigt en zuivert de huid op een natuurlijke manier. In de douchegel zit rozemarijn en vetiver verwerkt wat, zoals de naam Delightful Detox al aangeeft, extra mild is voor de huid en een detox geeft. De flessen zijn van gerecycled plastic, de douchegel is vegan en bevat geen sulfaten en kunstmatige kleurstoffen.

Radical Refresher
De Radical Refresher douchegel bestaat uit een combinatie van kokoswater en handgeplukte Marokkaanse mimosabloemen, die een honing en fruitachtige geur geven aan de douchegel. Kokos geeft veel hydratatie aan de huid en de mimosabloemen zorgen voor een zachte en goed verzorgde huid die ook nog eens heerlijk ruikt.  Ook deze douchegel is vegan en bevat geen kleurstoffen, parabanen, siliconen of sulfaten.

Wilt u het merk Love Beauty & Planet ook toevoegen aan uw assortiment en verkopen in uw (online) winkel, drogisterij of op uw marktkraam? U kunt de douchegels terug vinden in onze webshop of in ons cash & carry magazijn in Benthuizen. Heeft u verdere vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!