Levertijden

De laatste maanden merken we dat we de bestellingen, door toenemende drukte en grotere orders, niet altijd meer binnen 2 werkdagen gereed kunnen hebben. Dit leidt nu wel eens tot teleurgestelde reacties en dat willen we graag voorkomen. Klantenservice is namelijk belangrijk voor ons en wij willen u als klant dan ook zo goed mogelijk van dienst zijn. We hebben het team in het magazijn inmiddels verder uitgebreid om aan de veranderende vraag te kunnen voldoen. Helaas kunnen we daarmee toch niet altijd de levering binnen 2 werkdagen meer garanderen.

Om te voorkomen dat we niet kunnen leveren op een dag dat u de bestelling graag geleverd wilt hebben, willen wij u vragen uw order op tijd aan ons door te sturen. Op die manier kunnen wij er rekening mee houden in de planning. Mocht u geen voorkeur voor een leverdatum hebben, dan wordt uw order op onze gebruikelijke manier verwerkt. Uw order wordt dan snel zo snel mogelijk ingepland en geleverd, waarbij u dus rekening moet houden met een mogelijk iets langere levertijd.

In de tussentijd blijven wij achter de schermen uiteraard werken aan optimalisatie van de organisatie, zodat wij u zo goed en zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn, nu en in de toekomst.

Wij hopen op uw begrip en medewerking!