Assortiment Lenor Pods

Lenor All-in One Pods

Aangezien wij een groothandel zijn in drogisterijartikelen en huishoudelijke artikelen vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan wasmiddel en bijbehorende producten. Wij verkopen o.a. waspoeder, vloeibaar wasmiddel, pods, kleurdoekjes en wasmachinereiniger. Deze week is er weer nieuwe voorraad binnen gekomen van de Lenor All-in One Pods. De pods hebben een ultrareinigende werking die opgehoopt vuil en vlekken verwijdert. De wascapsules zijn ook te gebruiken bij lagere temperaturen. De Pods van Lenor, maar ook van de andere merken uit ons assortiment, verkopen erg goed. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en het gemak van het gebruik van waspods. Zo zijn de Lenor wascapsules biologisch afbreekbaar, gemaakt van 100 % oplosbare folie en is de verpakking ook volledig recyclebaar.

U vindt bij uw groothandel de volgende vier geuren; Zeebries, Gouden Orchidee, Amethist en Robijn Jasmijn.

Iedere verpakking heeft een inhoud van 10 pods. De Lenor All-in One Pods zijn bij ons te bestellen voor slechts €2,50 per stuk (minimale afname: 6 stuks).

Voor een ultiem frisse was en geurbeleving biedt u de Lenor Pods aan in uw (online)winkel of marktkraam in combinatie met de Lenor Wasverzachter. Wij hebben momenteel 2 geuren op voorraad; Amethist & Bloemen en Wild Bloeiende Bloem.

Meer informatie?
Wilt u de Lenor All-in One Pods opnemen in uw eigen assortiment? Geef uw bestelling dan snel door! Voor het actuele assortiment van Lenor kunt u terecht op onze website, waar u eveneens de verkoopprijzen, de besteleenheden en de overige productinformatie kunt inzien. Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op!