Actie lucovitaal

KORTING Lucovitaal

Goed nieuws! Tussen 15 en 30 maart 2024 krijg je 5% korting op onze toppers van Lucovitaal. Lucovitaal is een bekend Nederlands merk dat zich richt op gezondheids- en verzorgingsproducten van hoge kwaliteit. We hebben een brede voorraad aan voedingssupplementen, gezondheidsproducten en verzorgingsmiddelen. Profiteer nu van korting op de volgende referenties:

   Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine 1500/500mg – 150 tabletten

Lucovitaal Glucosamine Chondroïtine 1500/500mg tabletten ondersteunen de gewrichten met een combinatie van glucosamine en chondroïtine. Ze verminderen gewrichtsslijtage en verlichten pijn, vooral bij aandoeningen zoals artrose. Gemakkelijk in te nemen, ze zijn een populaire keuze voor wie gewrichtsproblemen heeft.

   Lucovitaal Visolie Super Omega 3-6 – 150 caps

Lucovitaal Visolie Super Omega 3-6 in capsules biedt een combinatie van essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren. Deze vetzuren zijn cruciaal voor een gezond hart, hersenfunctie en huid. Met deze handige capsules kunt u uw dagelijkse inname van essentiële vetzuren eenvoudig aanvullen.

   Lucovitaal Multi Compleet Man – 40 tabletten

Lucovitaal Multi Compleet Man tabletten zijn speciaal ontworpen met essentiële vitaminen en mineralen voor mannen. Deze formule ondersteunt het immuunsysteem, energieniveau en algeheel welzijn. Met slechts 40 tabletten kunt u gemakkelijk voldoen aan uw dagelijkse voedingsbehoeften. Ideaal voor mannen die streven naar optimale gezondheid en vitaliteit.

   Lucovitaal Pre & Probiotica caps 20 miljard bacteriën – 30 caps

Lucovitaal Pre & Probiotica capsules bieden een krachtige mix van prebiotica en probiotica met maar liefst 20 miljard bacteriën. Deze capsules ondersteunen een gezonde darmflora en spijsvertering. Met slechts 30 capsules kunt u gemakkelijk uw darmgezondheid ondersteunen. Ideaal voor wie streeft naar een gebalanceerde darmfunctie en algeheel welzijn.

   Lucovitaal Magnesium Citraat 400mg – 150 tabletten

Lucovitaal Magnesium Citraat tabletten bieden een krachtige dosis van 400 mg magnesium per tablet. Magnesium is essentieel voor tal van lichaamsfuncties, waaronder spier- en zenuwfunctie, energiemetabolisme en het behoud van sterke botten en tanden. Met 150 tabletten in een verpakking kunt u langdurig profiteren van de voordelen van dit supplement. Ideaal voor wie zijn magnesiuminname wil verhogen voor een gezonde levensstijl.

   Lucovitaal Haar Vitamine Gummies – 60 stuks

Lucovitaal Haar Vitamine Gummies zijn heerlijke snoepjes met belangrijke voedingsstoffen zoals biotine en zink. Deze ondersteunen gezond haar en stimuleren haargroei. Met 60 stuks per verpakking zijn ze handig en lekker om dagelijks in te nemen. Perfect voor wie op zoek is naar een eenvoudige manier om de gezondheid van het haar te bevorderen.

   Profiteer NU van korting op deze referenties van Lucovitaal!

   Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het assortiment Lucovitaal bij Cosmeticapartijen of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-3315931 of per mail via info@cosmeticapartijen.nl
Lucovitaal is beschikbaar in onze webshop Cosmeticapartijen.nl en tevens te vinden in ons magazijn in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer).