Zomeractie Jean Yves parfum

Een goedkope parfumlijn – zoals die van Jean Yves – van een goede kwaliteit, daar heeft de consument altijd behoefte aan, maar zeker nu het zomerseizoen in aantocht is.

Wij hebben al jaren de parfumlijn van Jean Yves in ons assortiment. Dit zijn heerlijke geuren die lang blijven hangen. Een bijkomend voordeel van deze lijn is dat het geleverd wordt in handige display dozen van 12 stuks. Op deze manier kunnen de geuren op een nette en strakke manier gepresenteerd worden in uw winkel of op uw kraam. De parfum van Jean Yves bevat 50 ml / 55 ml, dus de geuren kunnen makkelijk mee in de tas en in de handbagage: ideaal voor het zomer- en vakantieseizoen!

Onze standaardverkoopprijs is €2,50 en de normale advies verkoopprijs is twee voor €10,00. Wij starten echter nu onze zomeractie, waarbij we de prijs verlagen tot €2,10. Hiermee zou u wellicht een drie voor €10,00 zomeractie kunnen doen! U kunt uiteraard ook op twee voor €10,00 blijven staan en uw marge verbeteren. De voorwaarde van deze actie is dat de geuren per display à 12 stuks worden afgenomen.

Wij kijken uit naar uw belangstelling!