It's Time assortiment

It’s Time: nieuw merk

Bij Van der Tang Trading vinden wij het belangrijk om onze klanten een zo divers mogelijk aanbod aan te kunnen bieden. Wij worden dan ook altijd erg enthousiast als wij weer een leuk en nieuw merk kunnen toevoegen aan ons huidige assortiment. Wij hebben recentelijk het merk It’s Time binnen gekregen. Op dit moment hebben wij drie verschillende referenties in het assortiment: Titan Spirit, Champion Spirit en Warrior Spirit. Van deze verschillende geuren hebben wij een douchegel, deospray en deo roll-on in het assortiment.

In dit nieuwsbericht vertellen wij u graag meer over de producten van It’s Time.

Douchegel
De douchegel van It’s Time heeft een inhoud van 250 ml. en zitten in een sealverpakking van 6 stuks. Wij hebben de volgende geuren beschikbaar; Champion Spirit, Warrior Spirit en Titan Spirit. De douchegel koopt u bij ons in voor €1,00 ex btw.

Deospray
In onze webshop vindt u ook deospray terug van het merk It’s Time. De sprays zitten verpakt in aluminium spuitbussen en hebben een inhoud van 150 ml. De minimale afname van de deosprays is 12 stuks. U koopt It’s Time Deospray bij ons in voor €1,30 ex btw.

Deo roll-on
Naast de douchegel en deospray vindt u bij ons ook deo roll-on. De deo roll-on hebben wij beschikbaar in dezelfde referenties als de douchegel en deospray, namelijk; Champion Spirit, Warrior Spirit en Titan Spirit. De deo roll-on vindt u in onze webshop terug voor €1,20 ex btw.

Meer informatie?
Wilt u graag meer informatie ontvangen over dit nieuwe merk of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-3315931 of per mail via info@cosmeticapartijen.nl
De producten van It’s Time zijn beschikbaar in onze webshop Cosmeticapartijen.nl en tevens te vinden in ons magazijn in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer).