Diadermine gezichtscreme

Diadermine – voor een stralende & verzorgde huid

Een mooie, stralende huid begint bij een goede verzorging. Bij Van der Tang Trading vindt u verschillende huidverzorgingsartikelen van Diadermine in het assortiment. Wij verkopen van het merk Diadermine op dit moment tien gezichtscrèmes die zijn afgestemd op diverse huidtypes. De dag- en nachtcrèmes van Diadermine geven vrouwen van 30 jaar en ouder een jongere huid en zichtbaar minder rimpels. U bestelt de Diadermine gezichtscrèmes bij uw groothandel voor een scherpe prijs van €3,50 per stuk

Dagcrème
Vindt u het belangrijk om uw klanten een divers aanbod aan dagcrèmes aan te bieden zodat er voor ieder huidtype een geschikte variant bij zit? Wij hebben meerdere dagcrèmes in het assortiment. Voor de rijpe huid hebben wij een anti rimpel crème die de cel vernieuwing van de huid stimuleert en ervoor zorgt dat de huid gladder aanvoelt. Heeft u klanten die diepe rimpels hebben en de stevigheid van de huid terug willen? Dan is de Diadermine Gezichtscreme – Expert Fondamental zeer geschikt. Deze crème bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten. Voor de droge huid die extra hydratatie nodig heeft verkopen wij Diadermine Gezichtscreme – Dag Lift + Hydratant. Mocht u benieuwd zijn naar de werking van onze overige dagcrèmes dan kunt u op de links in bovenstaand overzicht klikken.

Nachtcrème
Een dagcrème biedt de huid bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld de zon, kou of luchtverontreiniging. Een nachtcrème biedt de huid vaak weer een hele andere verzorging. In de nacht herstelt je huid en heeft het meer aan een volle crème die de cel vernieuwing stimuleert.
Bij Van der Tang Trading vindt u ook een ruime keuze aan Diadermine nachtcrèmes. Zo verkopen wij nachtcrèmes van dezelfde lijnen als de dagcrèmes in het assortiment. Op deze manier kunt u uw klanten een mooie set aanbieden die de huid optimaal verzorgt.

Advies of meer informatie?
Heeft u een vraag of wilt u bijvoorbeeld graag advies over welke gezichtsverzorging binnen uw assortiment past? Neemt u dan gerust contact met ons op of kom langs in de cash & carry. Wij helpen u graag verder.