Hersft artikelen

Herfst Artikelen 2023

Deze week bij Van der Tang Trading laten we u de voorraad herfst artikelen zien. Na een wisselvallige zomer is het nu echt tijd voor het herfstseizoen. De bomen laten hun bladeren vallen, de avonden worden weer vroeger donker, en de warme deken komt weer tevoorschijn. Het is ook het seizoen waarin griep vaak de kop opsteekt. Voor zowel fysieke winkels als online shops is dit het perfecte moment om herfst-gerelateerde producten in te slaan.

   Lucovitaal

Het wordt kouder en regenachtiger, dus ligt een verkoudheid of griep op de loer. Ideaal om dit tegen te gaan zijn vitaminesupplementen. Lucovitaal is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen en gezondheidsproducten, met een breed assortiment gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn. Lucovitaal is ontzettend populair onder de consument. Cosmeticapartijen biedt meerdere vitaminesupplementen van Lucovitaal aan: waaronder Vitamine B en Vitamine D tabletten, bruistabletten, Omega 3 capsules en gummies.

 

   Verkoudheid

Om te helpen bij een verkoudheid, bieden wij de volgende producten aan. In ons assortiment vindt u de Bijholte spray van Lucovitaal, die verkrijgbaar is voor €2,35. Daarnaast hebben we ook Kleenex zakdoekjes in een verpakking van 8 stuks in zowel onze webshop als onze Cash & Carry shop in Benthuizen. Beide producten zijn ideaal om een schrale neus te voorkomen en voelen zacht aan op de huid.

 

   Hand- en lipverzorging

Natuurlijk mogen hoogwaardige handcrème en lipverzorging niet ontbreken in onze herfstcollectie. We hebben de volgende Vaseline handcrème referenties momenteel op voorraad:

  • Advanced Repair 75 ml.
  • Dry Hands Rescue 75 ml.
  • Healthy Hands & Stronger Nails 75 ml.
  • Healthy Hands & Stronger Nails 200 ml.
  • Vaseline Handcrème
  • Mature Skin Rejuvenation 75 ml.

Als u ook graag een meer budgetvriendelijke optie in uw assortiment wilt aanbieden, overweeg dan de handcrème van Herbamedicus. Deze is verkrijgbaar bij ons voor slechts €0,60.

 

   Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de herfst artikelen of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-3315931 of per mail via info@cosmeticapartijen.nl
De herfstartikelen zijn beschikbaar in onze webshop Cosmeticapartijen.nl en tevens te vinden in ons magazijn in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer).