Haarwax collectie

Haarwax collectie

Deze week bij Van der Tang Trading lichten we het assortiment haarwax uit! Ontdek RedOne Haarwax, een veelgeprezen product wereldwijd. Met zijn krachtige hold, glanzende afwerking en diverse geuren, biedt RedOne de perfecte oplossing voor elke haarstijl. Verken ook L’Oreal Studio Line en Abzehk voor meer hoogwaardige stylingopties. Ontdek ons assortiment op Cosmeticapartijen.nl.

RedOne Haarwax

RedOne haarwax is een veelgeprezen haarstylingsproduct dat zowel professionals als thuisgebruikers wereldwijd veroverd heeft. Met zijn krachtige hold en glanzende afwerking biedt het de perfecte oplossing voor het creëren van diverse kapsels. Wat RedOne haarwax echt onderscheidt, zijn de verschillende geuren en de veelzijdigheid ervan, waardoor het geschikt is voor alle haartypes en -stijlen. We hebben maar liefst 12 verschillende soorten haarwax van RedOne, waaronder Cobra Aqua, Argan Matte en Black Aqua.

   L’Oreal

L’Oreal Studio Line is een vertrouwd merk in de wereld van haarstyling, en met goede reden. De veelzijdige productlijn biedt een scala aan stylingopties voor verschillende haarbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een sterke hold voor een gestructureerde look, volume voor voller ogend haar, of flexibiliteit voor een natuurlijke uitstraling, L’Oreal Studio Line heeft voor elk wat wils. Met de innovatieve formules en geavanceerde technologieën is het gemakkelijk om jouw gewenste stijl te bereiken en de hele dag door te stralen.

   Abzehk

Van Abzehk hebben we 3 verschillende soorten haarwax, namelijk Ultra Strong, Super Strong en Mega Look, biedt een scala aan hoogwaardige haarstylingsproducten die de verwachtingen overtreffen. Met Ultra Strong ben je verzekerd van een stevige hold die de hele dag aanhoudt, perfect voor elke uitdaging. Super Strong biedt een nog krachtigere formule, waardoor zelfs het meest rebelse haar onder controle blijft. Voor een gedurfde, opvallende look is er Mega Look, dat volume en textuur toevoegt voor een onmiskenbare stijl.

    Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het assortiment haarwax bij Cosmeticapartijen of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-3315931 of per mail via info@cosmeticapartijen.nl
Haarwax is beschikbaar in onze webshop Cosmeticapartijen.nl en tevens te vinden in ons magazijn in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer).