Afbeelding gezondheidsassortiment

Gezondheidsassortiment

Dat het griepseizoen is aangebroken is erg duidelijk te zien. Veel mensen hebben een zware griep te pakken en zijn een langere tijd niet fit. In onze webshop vindt u onder de pagina ‘Gezondheid’ ons gehele gezondheidsassortiment met producten die ondersteuning bieden tijdens de griep. Wellicht vindt u hier artikelen terug die u graag wilt toevoegen aan uw eigen assortiment in uw (online) winkel of marktkraam. In onderstaand nieuwsbericht nemen wij u graag mee langs de producten.

Lucovitaal vitamines & supplementen

De vitamine- en voedingssupplementen van Lucovitaal vindt u terug in ons reguliere assortiment en kunnen wij altijd bijkopen. U vindt bij uw groothandel momenteel 12 referenties terug. Mocht u op zoek zijn naar een referentie die wij niet in het assortiment hebben? Laat het ons gerust weten en wij kopen deze voor u in.

Vicks VapoRub

Deze week hebben wij Vicks Vaporub ontvangen in verpakkingen van 50 en 100 gram. Vicks VapoRub is een zalf om in te ademen of in te wrijven. De zalf is te gebruiken om de symptomen van neusverkoudheid, verstopte neus en hoest te verlichten. De VapoRub zit verpakt in een sealverpakking van 6 stuks. De 50 gram koopt u per stuk in voor €3,25 ex btw en de 100 gram voor €5,00 ex btw.

Overige producten

Naast de vitamines van Lucovitaal en de Vicks VapoRub vindt u bij Van der Tang Trading ook overige producten in die zeer geschikt zijn tijdens een verkoudheid of fikse griep. Zo verkopen wij van het merk Lotus tissues 2 laags die verpakt zitten in een box van 80 tissues en van Kleenex een box met 70 stuks . Ook hebben wij al een aantal jaren de goed verkopende Airpure verkoudheidskaarsen in het assortiment. Wij horen van onze klanten goede verhalen over deze kaarsen en in de herfst en winter vliegen ze over de toonbank.

Meer informatie?

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen over ons assortiment gezondheidsproducten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt alle artikelen terug vinden in onze webshop en uiteraard in ons magazijn in Benthuizen.