De beste babyverzorgingsproducten

De beste babyverzorgingsproducten

Baby’s hebben vaak een gevoelige en kwetsbare huid. Zij hebben een andere verzorging nodig dan volwassenen. Van der Tang Trading informeert u graag over de beste babyverzorgingsproducten uit het assortiment. 

In bad
Een baby vindt het vaak heerlijk ontspannend om in bad te gaan. Echter is het vaak niet nodig om je baby iedere dag in bad te doen. Het warme water kan de gevoelige babyhuid extra droog maken. Als je baby in bad gaat is het daarom belangrijk om goede verzorgingsproducten te gebruiken. Tijdens het badderen is het fijn om een wasgel of olie te gebruiken. Wij bieden badproducten aan van Johnson’s, Zwitsal, Neutral en Nenuco. Ook de babyharen hebben een speciale babyshampoo nodig om heerlijk zacht te blijven, de milde reiniging zorgt ervoor dat de haartjes makkelijk doorkambaar zijn. 

Huidverzorging
Nadat een baby in bad is geweest en weer helemaal fris is, is het belangrijk om de huid na het badderen goed te verzorgen en in te smeren. Van der Tang Trading biedt huidolieën aan van Johnson’s, Dalin en Zwitsal. Heeft u liever een crème? Dan hebben wij ook meerdere passende producten. Zo hebben wij van Zwitsal meerdere hydraterende crèmes die het babyhuidje heerlijk zacht houden. 

Babybillen
Babybillen staan er om bekend dat ze snel rood en geïrriteerd kunnen worden. Bij luieruitslag is het belangrijk om zinkzalf te gebruiken, bijvoorbeeld van het merk Neutral of Zwitsal. Deze crèmes zijn ongeparfumeerd en helpen de babybilletjes goed te beschermen. 

Van der Tang Trading biedt naast verzorgingsproducten voor de babyhuid ook luiers en billendoekjes aan. Van Pampers hebben wij verschillende maten luiers in het assortiment, maar ook billendoekjes kunnen niet ontbreken tijdens het verschonen. Aan de extra gevoelige huid is ook gedacht, namelijk billendoekjes Huggies pure, natural care en Zwitsal sensitive

In het zonnetje
Een babyhuid kan snel verbrand raken, daarom is het belangrijk om een baby onder de 12 maanden niet te veel bloot te stellen aan de zon. Maar na deze leeftijd blijft het belangrijk om de kwetsbare huid extra in de gaten te houden en goed in te smeren. Zo bieden wij ook verschillende Zwitsal zonnebrandcrèmes aan met factor 30 en 50 en een ongeparfumeerde variant.

Heerlijk geurtje
Baby’s staan bekend om zijn heerlijk geurtje. Alle verzorgingsproducten zorgen ervoor dat je baby heerlijk ruikt. Voor een extra geurtje hebben wij ook enkele fijne producten in het assortiment. Zo hebben wij een eau de toilette van Zwitsal, het welbekende babygeurtje. Dit is een fijn product om de kleertjes of lakentjes mee in te spuiten en is hypoallergeen. Maar ook van Nenuco hebben wij een heerlijk ruikende cologne in fles en sprayvorm