Assortiment budgetmerk parfum Ilvande

Budgetmerk parfum: Ilvande

Nieuw in het assortiment; het budgetmerk parfum Ilvande.

Bij Van der Tang Trading bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar drogisterij artikelen voor een scherpe prijs. In onze webshop vindt u een divers aanbod aan A-merken en budgetmerken; zo is er voor iedere doelgroep geschikte handel te vinden. Dit geldt ook voor ons aanbod aan parfum en EDT. Wij kunnen een groot aantal merken parfum regulier inkopen. Bent u hierin geïnteresseerd dan is het zeker de moeite waard om onze parfumlijst op te vragen. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Wij merkten dat de vraag naar een budgetmerk parfum en EDT steeds meer toenam en zijn daarom op zoek gegaan naar een nieuw merk om op te nemen in ons assortiment. In dit nieuwsbericht willen wij u graag kennis laten maken met ons nieuwe budgetmerk Ilvande. Vanaf nu kunt u bij uw partijgroothandel ook terecht voor goedkope parfum.
In ons assortiment hebben wij vijf soorten opgenomen; twee Eau de Toilette sprays voor de heren en drie dames Eau de Parfum sprays. Een flesje bevat 100 ml en koopt u bij ons in voor €2,00 per stuk. De geuren zitten verpakt in doosjes van 6 stuks en dat is tevens de minimale afname per geur.
Onderstaande geuren hebben wij toegevoegd aan ons huidige parfum assortiment:

– Big Man (heren EDT)
– Fidic (heren EDT)
– Parc de Liliy (dames EDP)
– Jadey (dames EDP)
– Ilvie (dames EDP)

Wij zijn ervan overtuigd dat deze frisse geuren niet mogen ontbreken op uw marktkraam, online webshop of drogisterij.

Meer informatie?
Bent u naar aanleiding van dit bericht nieuwsgierig geworden naar de producten van Ilvande? Neemt u dan gerust contact met ons op. U vindt de Ilvande parfums op onze webshop en in ons magazijn in Benthuizen.