Mondverzorgingsproducten Colgate tandpasta

Assortiment mondverzorgingsproducten

Een goede mondverzorging is belangrijk voor een stralend en sterk gebit. Bij een eerste kennismaking valt het vaak binnen enkele seconden op of iemand een verzorgd gebit heeft. Om de conditie van het gebit te verbeteren én te onderhouden biedt uw groothandel Van der Tang Trading verschillende mondverzorgingsproducten aan.

Tweemaaldaags poetsen
Het is algemeen bekend dat het belangrijk is om minimaal twee keer per dag de tanden te poetsen. Hierbij wordt aangeraden om met een elektrische tandenborstel te poetsen. Op deze manier wordt er meer tandplak verwijdert tussen de tanden en kiezen en langs de rand van het tandvlees dan met een gewone tandenborstel. Wij hebben van Oral-B verschillende elektrische tandenborstels en opzetborstels in het assortiment. Wij zien dat op online webshops en in drogisterijen elektrische tandenborstels vaak beter lopen, dan bijvoorbeeld handtandenborstels. De handtandenborstels lopen daarentegen vaak op de markt weer erg hard. 

Gebitsverzorging is heel persoonlijk. Zo heeft de ene consument last van bijvoorbeeld een gevoelig gebit en wilt de andere consument een extra frisse adem. Bij Van der Tang Trading begrijpen wij dat goed. Als groothandel bieden wij daarom een breed assortiment aan zodat u de verschillende consumenten in hun wensen tegemoet kunt komen.

Naast het gebruik van een goede tandenborstel is het uiteraard ook van belang dat er een goede tandpasta wordt gebuikt. Wij bieden tandpasta’s aan van verschillende A-merken. Colgate is bijvoorbeeld een merk waar wij veel verschillende lijnen van hebben. Zo hebben wij een goedkopere “export lijn”, bestaande uit niet-Europese verpakkingen, een Nederlandse basislijn, de Total lijn met luxere verpakkingen, tandpasta met pomp en de Max White- lijn.
Naast de voorkeur voor een bepaald merk, valt er ook onderscheid te maken in het soort tandpasta die de consument nodig heeft. Voor stralend, witte tanden zijn de tandpasta’s met een whitening effect zeer geschikt. Heeft u klanten in uw winkel die een gevoelig gebit hebben of willen gaan voor een extra frisse adem? Dan is er ook voor die klanten genoeg keuze van o.a. de merken Aquafresh, Oral-B, Elmex, Prodent en Zendium.

Verwijderen van tandplak
Regelmatig flossen verwijdert tandplak en gaat de opbouw van tandplak tegen. Het is daarom erg belangrijk om flossen een onderdeel te maken van uw dagelijkse mondverzorgingsritueel. Wij hebben verschillende soorten flosdraad, tandenragers en tandenstokers in het assortiment die u hierbij kunnen helpen. 

Frisse adem
Als aanvulling op de mondverzorging en voor een extra frisse adem is het gebruik van een mondwater zeer belangrijk. Zo hebben wij mondwater van o.a. Listerine, Sencefresh, Meridol, Aquafresh en Elmex in het assortiment. Mondwater doodt slechte bacteriën in de mond en bereikt ook de plekjes tussen de tanden en kiezen. Voor een extra schoon gevoel is het gebruik van mondwater zeker aan te raden. 

Kleefpasta
Het verzorgen van een kunstgebit is net weer even anders. Sommige consumenten die een kunstgebit dragen zijn op zoek naar meer zekerheid en willen daarom graag een kleefpasta gebruiken. In ons assortiment hebben wij de kleefpasta van Fixodent, deze kleefpasta zorgt voor een frisse en aangename smaak in de mond.

Kids
Van der Tang Trading heeft ook gedacht aan kinderen als het gaat om goede mondverzorgingsproducten. Juist voor kinderen is het belangrijk om het gebit goed te verzorgen, al vanaf het moment dat de tandjes net door zijn. Van Oral-B hebben wij een aantal elektrische tandenborstels op voorraad van bekende Disney-figuren. Poetsen met je favoriete Disneyheld maakt het tandenpoetsen natuurlijk nog leuker. Sencefresh biedt voor een scherpe prijs handtandenborstels aan. Ook deze zijn voorzien van een kleurrijk design wat zeker geschikt is voor kinderen van een jonge leeftijd. Van Zendium en Elmex hebben wij een tandpasta die geschikt is voor kinderen tussen de 0 en 5 jaar. Biedt u zelf ook graag een tandpasta aan voor iets oudere kinderen, dan kunnen wij een speciale junior tandpasta van Elmex aanbieden.