mini assortiment Zwitsal Shampoo

Assortiment mini’s

Je ziet tegenwoordig steeds meer kleine varianten van onze vertrouwde verzorgingsproducten: de mini’s. Handig voor op vakantie of een weekendje weg. Heb je weinig ruimte in je koffer, tas of mag je maar een bepaald aantal kilo’s meenemen op reis? Dan zijn de mini’s ideaal om mee te nemen! Alles bij de hand op je bestemming, maar geen grote flessen in je bagage.
Ook al zitten verre reizen er momenteel niet in in verband met Corona; de mini’s zijn ook heel fijn om mee te nemen als je een paar dagen (in Nederland) weg gaat. Altijd goed om in je kast te hebben dus!
Uw groothandel van der Tang Trading heeft een groot aantal soorten mini’s in het assortiment.

Deodorant
Zeker tijdens vakantie op warmere bestemmingen kan je niet zonder een deodorant. Uw groothandel van der Tang Trading biedt een aantal merken aan van de miniverpakkingen deodorant zoals Axe en 8×4; geuren voor zowel mannen als vrouwen.

In de douche
Vaak ligt er in de badkamer van je hotel of appartement een zakje of flacon met douchegel als service van de accommodatie. Heel fijn als je je badartikelen vergeten bent, maar de geur is vaak niet wat je lekker vindt of gewend bent. Hoe fijn is het als je je eigen product in het klein kan meenemen?
Momenteel heeft van der Tang Trading alleen een mini variant van de hardloper Axe douche in het assortiment. Maar we werken er weer hard aan om nieuwe merken en geuren in te kopen. Ruim voor de zomer kunt u er vanuit gaan dat we weer meer varianten in ons assortiment hebben.

Haarverzorging
Zon, zee, strand: je haar heeft het zwaar te verduren tijdens een vakantie. Goede haarverzorging is dan een must! Wij hebben verschillende soorten shampoo en conditioner in ons mini-assortiment zoals Head & Shoulders shampoo, Dove conditioner en een heerlijke conditioner van het kappersmerk Toni & Guy. Ook hebben we een pommade van Murray’s in het assortiment voor de styling van je haar.

Mondverzorging
Tandpasta is uiteraard onmisbaar in je toilettas. Uw groothandel van der Tang Trading heeft 2 soorten mini tandpasta van Prodent en 2 soorten van Parodontax in het assortiment. 2 A-merken die in de normale verpakkingen ook erg geliefd zijn.

Hydrateren
Last but not least hebben we ook gedacht aan de hydratatie van de huid en hebben we een aantal soorten bodylotion en handcrème in ons assortiment. Zo hebben we een bodylotion van Dove en 2 soorten  verpakkingen van het exclusieve merk Dalan d’Olive met hand- en bodycrème.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Voor het actuele assortiment mini’s kunt u hier terecht!