Head & Shoulders shampoo assortiment

Head & Shoulders shampoo 400 ml, nu standaard in ons assortiment!

Head & Shoulders blijft een van de sterkste merken in de drogisterijwereld. In 1961 werd de eerste shampoo van Head & Shoulders gelanceerd en nu in 2018 is het wereldwijd nog steeds de meest verkochte anti-roos shampoo.

Ook in onze groothandel in drogisterijartikelen is de shampoo van Head & Shoulders echt een hardloper. We verkopen dit artikel heel goed aan (online) drogisterijen, markthandelaren en stuntwinkels in Nederland, maar we kunnen het ook heel goed verkopen in de export. Wij merken dat dit drogisterijmerk echt sterk is over de hele wereld.

Wij hebben de 400 ml flessen van de shampoo standaard in ons assortiment voor €2,50. Dit is een maat en een prijs waarmee je als retailer een beetje weg kunt komen van de prijsdruk op de kleinere maten. Veel klanten verkopen deze shampoo voor €3,99 maar dit is uiteraard slechts een vrijblijvend advies. Wij voeren de volgende zes soorten: Classic Clean, Classic Clean 2 in 1, Apple Fresh, Citrus Fresh, Cool Menthol en Smooth & Silky. We hebben het altijd staan, dus u hoeft niet bang te zijn dat het een eenmalig partij betreft.

Tenslotte nog een interessant feit waar u wellicht uw klanten mee kunt overtuigen. Direct bij de introductie in 1961 voegde H&S de krachtige roosvernietiger ZPT toe aan hun shampoos. Dit is het ingrediënt dat voorkomt dat de hoofdhuid geïrriteerd raakt. De shampoos van Head & Shoulders zijn meer dan 200 keer klinisch getest en daarmee is het niet alleen de meest verkochte maar ook de meest geteste anti-roos shampoo.

Klik hier voor het aanbod van Head & Shoulders.