assortiment dekbedden en kussens

Assortiment dekbedden en kussens

Van der Tang Trading is al jaren een voordeelgroothandel in drogisterijartikelen, verzorgingsartikelen en huishoudelijke artikelen. Wij begrijpen daarom dat u wellicht wat verbaasd bent dat u kussens en dekbedden tegenkomt in ons assortiment. De eerlijkheid gebied te zeggen, dat wij ook niet gelijk enthousiast waren toen de fabrikant zich bij ons meldde met een aanbod om kussens en dekbedden te gaan verkopen. Op een middag trok onze leverancier ons over de streep met het volgende aanbod: wij mochten een mail uitsturen met onze kussens en wij hoefden alleen maar af te nemen wat wij daadwerkelijk zouden verkopen. Direct na het mailtje stroomden de orders binnen en sindsdien zijn wij overtuigd en hebben wij onze kussens en dekbedden regulier in het assortiment. Het mooie is dus ook, dat u dit artikel altijd bij ons kunt bestellen, het is een regulier artikel en we hebben ook onze eigen EAN code. U zult ons product dus ook niet opeens bij een grote retailer of discounter zien liggen tegen een prijs die het artikel kapotmaakt.

Bent u, net als wij in het begin waren, ook een beetje sceptisch? En vraagt u zich af of kussens en dekbedden wel verkopen in uw drogisterij of webshop? Wij raden u aan om hetzelfde te doen als wij destijds: begin met alleen een folder, een mailing of een klein aantal en laat uzelf verbazen over de volumes die u in deze productgroep kunt wegzetten. U hoeft helemaal geen grote investering te doen en geen risico te nemen, wij voeren dit artikel tenslotte toch op reguliere basis.

De kussens en dekbedden die wij verkopen importeren wij niet uit het buitenland, maar worden in Nederland geproduceerd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de kussens en dekbedden of de omstandigheden waaronder ze geproduceerd zijn. U hoeft ook niet bang te zijn dat we plotseling lange levertijden hebben als gevolg van de Covid-19 beperkingen.

Assortiment dekbedden en kussens

  • Hoofdkussen Airco – 50 x 60 cm; dit hoofdkussen heeft een 3D airco luchtventilatieband wat zorgt voor een verkoelend effect. Ook bevat het kussen een hoge border waardoor de nek perfect ondersteund wordt. De hoofdkussens Airco hebben een vulling van 100% Syndonfill holle vezels en een tijk van 100% Polyperkal. Deze materialen zijn anti-allergisch en dus zeer geschikt voor mensen met een huismijtallergie. De kussens zijn wasbaar tot 40 graden en geschikt voor de droger. Ook is het kussen navulbaar en aan te passen dankzij de rits in de tijk.
  • Hoofdkussen Bamboe 60 x 70 cm; dit hoofdkussen heeft een 100% bamboe tijk en zachte holle vezelvulling en biedt daarmee de perfecte ondersteuning voor hoofd, nek en schouders. Het kussen is anti-allergisch en zeer goed ademend. Het hoofdkussen wordt geleverd in een luxe draagtas. De kussens zijn wasbaar tot 40 graden en geschikt voor de droger. Ook is het kussen navulbaar en aan te passen dankzij de rits in de tijk.
  • Hoofdkussen Ortho Relax 60 x 70 cm; zeg maar gedag tegen snurken, want dit hoofdkussen helpt snurken te voorkomen! Het kussen heeft een vulling van 100% Syndonfill holle vezels en een tijk van Microvezel. Ook voor dit kussen geldt dat het gemaakt is van anti-allergische materialen. De kussens zijn wasbaar tot 40 graden en geschikt voor de droger. Ook is het kussen navulbaar en aan te passen dankzij de rits in de tijk.
  • Dekbed All Season – in de maten 140 x 200 cm en 240 x 200 cm; onze All Season dekbedden zijn gemaakt van de speciale Sydonfill vezel. De Sydonfill vezel is licht en heel fijn en past zich aan het klimaat, zo is dit dekbed tijdens alle seizoenen van het jaar te gebruiken. Net zoals de kussens zijn onze dekbedden ook gemaakt van anti-allergische materialen en wasbaar tot 40 graden.

Ervaar net als wij het heerlijke slaapcomfort van de kussens en dekbedden die wij verkopen en laat u verrassen! Wij zien uw orders graag tegemoet.