Assortiment dameshygiene always maandverband

Assortiment dameshygiene

Bij Van der Tang Trading vindt u een groot aanbod aan dameshygiene. U kunt bij ons terecht voor maandverband en tampons van verschillende merken zoals Libresse, Always en O.B. Wilt u maandverband en tampons inkopen voor uw drogisterij, (online) winkel of marktkraam? Wij bieden onze producten aan voor een scherpe prijs. In dit nieuwsbericht informeren wij u graag over ons huidige assortiment aan dameshygiene.

Maandverband
Maandverband is er in verschillende soorten en maten en te gebruiken gedurende de dag of tijdens de nacht. De twee bekende merken Always en Libresse vindt u bij ons terug. Van Always hebben wij Classic Normal Sensitive, Classic Maxi, Classic Night en Classic Normal op voorraad. Deze soorten maandverband zijn allemaal met vleugels, wat er voor zorgt dat het verband extra goed blijft zitten. Always maandverband koopt u bij ons in voor een scherpe prijs van €1,00 per pakje. Daarnaast verkopen wij van het bekende en vertrouwde merk Libresse ook twee soorten maandverband. Zo vindt u bij ons voor €0,80 per pakje Libresse maandverband Long Ultra Thin en Normal Ultra Thin. Daarnaast hebben wij ook de budgetvariant Sence maandverband – Normaal in het assortiment. U koopt dit merk in voor €0,55 per pakje.

Tampons
Aangezien de sterkte van de menstruatie per vrouw kan verschillen bieden wij verschillende soorten tampons aan. Op dit moment verkopen wij van O.B. vier soorten tampons:
– Mini ProComfort
– Normaal ProComfort
– Super ProComfort
– Original Super Plus
O.B. tampons bieden een dynamic fit technologie die ultiem comfort en bescherming biedt tijdens de menstruatieperiode. Daarnaast staan de O.B. tampons erom bekend dat ze zeer makkelijk in te brengen zijn en bieden ze optimaal draagcomfort.

Incontinentieverband
Voor dames die te kampen hebben met urineverlies verkopen wij van het merk Tena Lady drie soorten incontinentieverband. U vindt bij ons onderstaande soorten terug in het assortiment:
– Mini 20 stuks
– Normaal 12 stuks
– Extra 10 stuks

Wilt u dameshygiene inkopen tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Van der Tang Trading aan het juiste adres. Op onze webshop vindt u het gehele assortiment terug. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een kijkje te nemen in onze Cash & Carry Shop in Benthuizen.