Axe collectie

Assortiment Axe

Deze week bij Van der Tang Trading lichten we het assortiment van Axe uit! We hebben ons assortiment nog verder uit kunnen breiden met Axe Aftershave Gold. Een mooie gelegenheid om het Axe assortiment met u door te nemen. Naast verschillende soorten aftershave van Axe hebben we ook Axe Deospray, Axe Zeep en Axe Deo Roll-on.

In dit nieuwsbericht vertellen we u graag meer over deze producten van Axe.

 

Axe Deospray

De Axe Deospray heeft een inhoud van 150 ml. We hebben maar liefst 18 soorten Axe Deospray op het moment, bijvoorbeeld: Gold Temptation, Excite, Black, Dark Temptation en nog veel meer. De Axe Deospray koopt u bij ons in voor €2,00 bij een afname van 6 stuks.

   Axe Deo Roll-on

De Axe Deo Roll-on heeft een inhoud van 50 ml. Van deze Deo Roll-On hebben we 4 soorten, waaronder: Ice Chill, Dark Temptation, Black en Africa. De Axe Deo Roll-on koop je bij ons in voor €1,20 per stuk bij een afname van 6 stuks.

   Axe Aftershave

Na het toevoegen van de Axe Aftershave Gold hebben we nu 6 soorten aftershave op voorraad. De Axe Aftershave heeft een inhoud van 100 ml en kunt u inkopen voor €2,50 per stuk. We verkopen de aftershave in de geuren: Alaska, Dark Temptation, Gold, Leather + Cookies, Black en Wild. 

   Axe Zeep

Naast de Spray, Roll-on en Aftershave van Axe hebben we ook Axe Zeep. Axe Zeep verkopen we in de geuren: Clean + Fresh en Dark Temptation. De zeep bestaat uit 4 bars van elk 100 gram. U kunt de Axe Zeep inkopen voor €2,00 per stuk bij een afname van 12 stuks.

   Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de Axe producten of heeft u een vraag over het plaatsen van een bestelling? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-3315931 of per mail via info@cosmeticapartijen.nl
De producten van Axe zijn beschikbaar in onze webshop Cosmeticapartijen.nl en tevens te vinden in ons magazijn in Benthuizen (vlakbij Zoetermeer).