Durex Playgel Real Feel 50 ml - 3419

Aanbod Durex producten

U vindt bij uw groothandel Van der Tang Trading verschillende durex artikelen terug. In ons assortiment vindt u condooms in verschillende soorten en maten en playgel in meerdere varianten terug. Bij Van der Tang Trading merken wij een groeiende vraag naar Durex artikelen bij webshops, omdat veel mensen het prettiger vinden om condooms online te bestellen en (anoniem) te laten bezorgen. Wij willen u graag informeren over ons huidige Durex assortiment, zodat u kunt kijken welke producten een goede toevoeging zijn aan het assortiment van uw (online) drogisterij.

Condooms
U vindt op onze webshop of bij ons in het cash & carry magazijn in Benthuizen meerdere soorten condooms terug. Zo verkopen wij grotere verpakkingen van 20 stuks, maar ook kleine verpakkingen zoals Durex Extra Safe 3 stuks of Classic Natural 3 stuks. Wij merken dat de grotere verpakkingen vaak online beter verkopen, terwijl de 3-packs juist beter lopen in avondwinkels, bij tankstations et cetera. Durex is op dit moment het enige merk condooms dat wij verkopen. Wij nemen u graag mee langs ons huidige assortiment:

    • – Extra Safe 3 st

– Classic Natural 3 st

– Feel Fun 6 st

– Love 6 st

– Original Extra Safe 10 st

– Classic Natural 10 st

– Thin Feel Extra Thin 10 st

– Pleasure Me 10 st

– Extra Safe 12 st

– Thin Feel Extra Thin 20 st

– Real Feel 20 st

Op deze pagina vindt u een overzicht terug van de prijzen van de Durex condooms. Houdt deze pagina regelmatig in de gaten, want de omloopsnelheid van onze Durex artikelen is hoog; er komen vaak nieuwe soorten binnen, maar er zijn ook regelmatig soorten tijdelijk uitverkocht.

Durex Play glijmiddel
Naast Durex Condooms vindt u bij ons ook glijmiddel van het merk Durex terug. Wij hebben op dit moment drie soorten playgel in het assortiment, maar krijgen ook regelmatig nieuwe soorten binnen. Echter dient u er snel bij te zijn, want de playgel is een goed verkopend product. U vindt bij ons op dit moment de volgende soorten terug:

Bij uw groothandel Van der Tang Trading koopt u Durex Playgel in tegen een prijs van €2,50. Wilt u een bestelling plaatsen of advies over welke soorten u het best op kunt nemen in het assortiment van uw winkel, drogisterij, supermarkt, avondwinkel etc.? Bel dan met 079-3315931 en wij helpen u graag!