Arganlife Arganolie 8717953094926

Bestel nu: 100% pure Arganlife Arganolie!

De kans is groot dat u Arganlife arganolie al eens voorbij heeft zien komen op onze website of in onze showroom, maar voor klanten die nog niet bekend zijn met onze arganolie brengen wij deze graag nog even onder uw aandacht!

Arganlife arganolie is een compleet en natuurlijk verzorgingsproduct voor het haar, gezicht en de huid. Het versterkt het haar en geeft glans, voeding en flexibiliteit. Daarnaast stimuleert de arganolie de regeneratie van de huidcellen, hydrateert de huid en geeft het elasticiteit. De helende werking voor zowel huid als haar is niet onopgemerkt gebleven en juist hierdoor is de arganolie de laatste jaren erg populair geworden onder de consument.

Onze Arganlife arganolie wordt gewonnen door directe koude persing van Marokkaanse argan noten en wordt drie tot vier keer gefilterd. De arganolie bevat geen toevoegingen en is onbewerkt, waardoor deze 100% puur is! De olie zit verpakt in een mooi glazen flesje van violet glas. Dit speciale glas houdt negatieve lichtinvloeden van buitenaf tegen zodat de olie nog langer goed blijft. Daarnaast hebben wij ook toonbankdisplays voor de arganolie, zodat u de flesjes mooi kunt presenteren.

Bent u overtuigd en wilt u onze Arganlife arganolie ook aan uw klanten aanbieden?

Bestel deze dan snel voor slechts €10,- per stuk!