Scrub Daddy Scrub Mommy sponzen

Nieuw binnen: Scrub Daddy / Mommy sponzen

Bij Van der Tang Trading vindt u een breed assortiment aan huishoudelijke artikelen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar mooie, nieuwe merken die voor zowel ons als voor u een mooie toevoeging kunnen zijn aan het huidige assortiment. Deze week hebben wij het nieuwe merk Scrub Daddy ontvangen; net zoals de eerder binnengekomen “Pink Stuff” is dit ook een ware hit op social media.

Veelzijdige schoonmaakspons
Wellicht heeft u de Scrub Daddy en Scrub Mommy sponzen ook al voorbij zien komen. Maar wat is nu het grote verschil met andere schoonmaaksponzen? Deze sponzen zijn gemaakt van FlexTexture; een materiaal dat er voor zorgt dat de spons zich aanpast aan de temperatuur van het water. Zo wordt de spons zacht in warm water en stevig in koud water. De zachte spons is goed te gebruiken voor een lichte en milde reiniging en de stevige spons is ideaal voor een goede schrobbeurt.
• De spons absorbeert 6x meer dan een normale spons;
• Bevat schuimopwekkende bestanddelen waardoor men minder zeep / schoonmaakmiddel nodig heeft;
• Is goed te reinigen met alleen water en is tot wel 8 weken vrij van vieze geurtjes;
• De spons kan gereinigd worden in de vaatwasser;
• Is krasvrij.

Verschil tussen Scrub Daddy en Scrub Mommy
De Scrub Daddy sponzen zijn alleen gemaakt van FlexTexture materiaal; de droge spons voelt daarbij ook harder aan. De Scrub Mommy spons is voor de helft gemaakt van FlexTexture en voor de andere helft van ResoFoam. De ResoFoam heeft weer een sterk absorberende werking wat voor een ideale mix zorgt.
Bent u net als wij ook enthousiast geworden? Bestel de Scrub Daddy en Scrub Mommy sponzen dan in bij uw groothandel voor €2,50 per stuk. Klik hier om het product toe te voegen aan uw online winkelwagen. Komt u liever langs in onze cash & carry shop in Benthuizen? U bent van harte welkom!