Neutral assortiment

Neutral – Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid

Het merk Neutral maakt huidvriendelijke producten die mild zijn voor de huid en beschermen tegen irritatie. Neutral is in Nederland een populair merk en wordt vaak gebruikt door mensen met een gevoelige huid, zoals bijvoorbeeld mensen met eczeem of baby’s. Bij uw groothandel vindt u ook verschillende Neutral artikelen terug in het assortiment. Wij verkopen o.a. handzeep, wasmiddel, shampoo en huidverzorgingsartikelen voor baby’s. Wilt u dit parfumvrije en huidvriendelijke merk ook verkopen in uw winkel of webshop? Hieronder vindt u een overzicht van ons huidige Neutral assortiment.

Verzorgingsartikelen
Momenteel hebben wij meerdere verzorgingsartikelen van Neutral in het assortiment. De Neutral Shampoo Normaal maakt het haar zacht en is speciaal geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. De shampoo is pH-huidneutraal en wast het haar op een milde wijze. Op deze manier kan het haar dagelijks gewassen worden zonder de hoofdhuid te irriteren. Ook vindt u bij ons de Neutral Conditioner Normaal. Deze conditioner zorgt er voor dat de haren zacht aanvoelen en makkelijk doorkambaar zijn. Voor het lichaam verkopen wij ook een douchegel van Neutral. De douchegel bevat voedende ingrediënten en is parfumvrij. Heeft u klanten in uw drogisterij of webshop die vaak last hebben van droge handen? Dan is de Neutral handzeep een echte aanrader. Deze handzeep reinigt de huid op een zeer milde wijze en bevat alleen die ingrediënten die de huid nodig heeft om goed te reinigen en te verzorgen.

Ook vindt u de Neutral deospray Anti White & Yellow Marks en een Neutral deostick – Cream bij ons. De Neutral deodorant beschermt tegen ongewenste geurtjes en verminderd het risico op huidirritatie.

Wasmiddel
Neutral waspoeder bevat 0% parfum en 0% kleurstoffen en is dermatologisch getest, waardoor het wasmiddel vaak gebruikt wordt in huishoudens waar huidallergieën voorkomen. Ook wordt het wasmiddel vaak gebruikt voor de wasjes van baby’s en jonge kinderen. Bij Van der Tang Trading hebben wij momenteel drie soorten Neutral waspoeder op voorraad; twee waspoeders voor de gekleurde was (1,188 kg en 3kg) en een waspoeder voor de witte was.

Baby verzorgingsartikelen
De huid van een baby is vaak extra gevoelig en heeft iets meer zorg nodig dan een volwassen huid. Neutral heeft speciaal voor baby’s een lijn ontwikkeld die de huid goed verzorgt, huidirritatie vermindert én geschikt is voor dagelijks gebruik. Momenteel hebben wij twee babyverzorgingsproducten van het merk Neutral opgenomen in ons assortiment. U vindt bij ons Neutral zinkzalf die speciaal gemaakt is voor de droge en schrale babyhuidjes en verkopen wij Neutral zeepvrije bad- en wasgel. Mist u een specifiek Neutral product? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek!