At Home Geurparels - Sweet Roses 150 gr 0466

At Home schoonmaakproducten

In elk huishouden vind je een range aan schoonmaakproducten; bij de één iets uitgebreider dan bij de ander. In de tijd waarin Corona een grote rol speelt maken we met z’n allen net iets meer schoon dan normaal. En om dat betaalbaar te houden heeft uw groothandel van der Tang Trading, buiten de A-merken, ook een uitgebreide lijn van een goed B-merk: At Home.

De afwas
De meeste mensen hebben tegenwoordig een vaatwasser. Toch gebruiken we met z’n allen nog heel wat afwasmiddel per jaar; even de pannen met de hand wassen of het restant afwassen als de vaatwasser vol zit. Van der Tang Trading biedt 2 soorten afwasmiddel van At Home: Regular en Lemon; in de maten 500 ml en 1 liter. De 500ml flessen zijn echt hardlopers in ons assortiment. U kunt dit artikel in uw (online) winkel, supermarkt of marktkraam verkopen voor een retailprijs van €1,00. Dit is echt een koopje waarmee u de consument kunt verrassen. Doordat de kwaliteit goed is, blijven mensen ook bij u terugkomen voor dit artikel.
Ook voor de vaatwasser heeft At Home wat u nodig heeft: vaatwastabletten 5 in 1, spoelglansmiddel en vaatwascleaner.

Allesreingers en spray’s
Je zou zeggen dat je ALLES kan schoonmaken met een allesreiniger. Toch bestaan er veel soorten schoonmaakmiddelen; ieder voor een aparte ruimte of ondergrond/materiaal.
Als uw groothandel in verzorgingsproducten én huishoudelijk artikelen bieden wij u verschillende geuren van de At Home allesreiniger 1 liter flessen aan, maar ook spray’s voor de badkamer en keuken: een anti-kalk spray, een glasreiniger en een ontvetter.
Voor diegenen die het hygiënischer vinden om wegwerpdoekjes te gebruiken (onderweg of thuis) hebben we At Home hygiënische doekjes en glasdoekjes in het assortiment.

Toiletreiniging
Het toilet is de plek waar de meeste bacteriën zich verzamelen; des te meer reden om uw toilet goed schoon en lekker fris te houden. Omdat wij niet alleen een voordelige, maar ook een brede groothandel willen zijn, bieden wij u diverse artikelen aan van At Home voor een schoon toilet: de Active Clean toiletreiniger (in 2 geuren), toiletblokken 40 gr (in 4 geuren), 5 in 1 toiletblokken (in 2 geuren), Power Rings (in 3 geuren) en wc-tabs.

Geurparels
Het liefst willen we dat het altijd lekker ruikt in ons huis. Geur is heel persoonlijk; wat voor de een heerlijk ruikt  vindt de ander misschien totaal niet lekker. De At Home lijn heeft ook geurparels in 3 geuren: Beach Waves, Sweet Lavendel en Sweet Roses. Buiten dat ze heerlijk (en langdurig) geuren zien ze er ook nog eens leuk en vrolijk uit.

Voor de wasmachine
Waarschijnlijk zijn we de meeste tijd in het huishouden kwijt aan de was. Zeker in een huishouden met (kleine) kinderen lijkt de wasmand zich automatisch te vullen; je draait je om en hij zit weer vol.
Wasmiddel en wasverzachter is tevens erg duur; gelukkig biedt van der Tang Trading wasmiddelen en wasverzachters aan die aanzienlijk goedkoper zijn maar toch de was goed schoonmaken en lekker laten ruiken. At Home vloeibaar wasmiddel is er in 3 varianten: Black, Color en White. Van de wasverzachter bieden we momenteel 3 geuren aan.  
De was capsules zijn steeds meer in opmars en daarom hebben we 2 soorten was capsules van At Home in ons assortiment opgenomen; voor de gekleurde en de witte was.
Geen paniek als de vlekken hardnekkig zijn! Ook daar is aan gedacht: de At Home Oxygen poeder.

Tenslotte is het goed om te vermelden dat wij het merk At Home regulier kunnen inkopen. We kunnen het dus altijd aanbieden!