Van der Tang Trading Pallet deals

Van der Tang Trading heeft een groot assortiment drogisterij artikelen op voorraad. Dit varieert van douche tot deodorant en van batterijen en vaatwastabletten tot mascara’s en parfum.  Doordat we grote partijen inkopen in heel Europa, kunnen wij dit grote assortiment tegen scherpe prijzen aanbieden (aanmerkelijk scherper dan reguliere groothandelsprijzen). Iedere (online) drogist, exporteur, winkelier, markthandelaar, supermarkt, groothandelaar of exporteur kan dus bij ons terecht voor een breed assortiment drogisterijartikelen tegen een scherpe prijs.

Wij stellen geen strenge eisen aan minimale afnames en dergelijke, we accepteren ook orders van een doosje van een bepaald artikel. U kunt als geregistreerde klant ook zelf bij ons komen winkelen in onze cash & carry groothandel. Elke werkdag verwelkomen wij hier diverse groothandelaren, exporteurs, markthandelaren en (online) drogisterijen. Maar we zien bijvoorbeeld ook inkopers van schoonmaakbedrijven, supermarkten en zonnebankstudio’s voorbij komen. 

Palletdeals

Soms hebben onze klanten echter nog net iets extra’s nodig dan onze toch al scherpe standaardprijzen. Een klant wil bijvoorbeeld een koopblok winnen op een online vergelijkingssite of een kopstelling vullen in zijn drogisterij of supermarkt. Of bijvoorbeeld een exporteur die zijn voorraad nog wil aanvullen voor een piekseizoen. Of neem bijvoorbeeld een kinderdagverblijf dat wil besparen op de inkoop van een artikel dat in grote volumes verbruikt wordt. Speciaal hiervoor hebben wij ook zogenaamde pallet deals of volumedeals in het leven geroepen. Als er in één keer een groot volume wordt afgenomen is er soms nog wat extra’s mogelijk in de prijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aan pallets pampers, wasmachine pods, vaatwastabletten, Tena Lady, wasmiddel of Airwick Pure luchtverfrisser sprays.

Mailinglist

Wilt u op onze palletdeals mailinglijst komen? Meldt u dan gerust aan via info@cosmeticapartijen.nl. Wilt u graag een pallet van een artikel afnemen, maar heeft u hiervoor een betere prijs nodig? Ook deze vraag kunt u stellen via info@cosmeticapartijen.nl.

https://youtu.be/YQhBWY5lfxc